η Αμαλία Κωστοπούλου

Το διέψευσαν, αλλά κάτι δεν πάει καλά. Δεν υπάρχει, λένε, καμία έμμισθη ή άμισθη σχέση εργασίας της κόρης της Μπαλατσινού με το Υπουργείο Τουρισμού. Εθελοντικά από τις ΗΠΑ όπου ζει και εργάζεται βοήθησε στη διοργάνωση τηλεδιασκέψεων με στελέχη αμερικανικών start ups και εταιρειών τεχνολογίας. Ωστόσο εγώ είδα ότι κάτι είχε στο βιογραφικό της και μετά το…διέγραψε.

Μήπως την είχαν προσλάβει για λίγο;

Μια φήμη που κυκλοφόρησε στα social media ήταν αρκετή για να γίνει η υπόθεση πρώτο trend στο twitter. Η φήμη έλεγε ότι η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία Κωστοπούλου, διορίστηκε ως ειδική σύμβουλος στο Υπουργείο Τουρισμού, όπου υπουργός είναι ο Βασίλης Κικίλιας, σύζυγος της μητέρας της.

Η φήμη διοχετεύτηκε παντού και γι’ αυτό γεννιούνται πολλά ερωτηματικά, επειδή φέρεται η Αμαλία Κωστοπούλου να ανέβασε η ίδια στο βιογραφικό της και στα social media τη νέα ιδιότητα, ότι δηλαδή είναι σύμβουλος στο Υπουργείο.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε η σχετική αναφορά στο βιογραφικό διαγράφηκε. Επρόκειτο πράγματι για διορισμό; Βεβαίως με το που έγινε γνωστή η υπόθεση, κύκλοι του Υπουργείου Τουρισμού διέψευσαν την είδηση. «Οι αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν διορισμού της κας Αμαλίας Κωστοπούλου στο Υπουργείο Τουρισμού είναι απολύτως ψευδείς. Δεν υπάρχει καμία έμμισθη ή άμισθη σχέση εργασίας της κας Κωστοπούλου με το Υπουργείο Τουρισμού».