ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ

Λίγους μήνες μετά την αποφυλάκισή της, η Εύα Καϊλή, η οποία παραμένει στις Βρυξέλλες, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της στο Στρασβούργο!

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, της οποίας το όνομα έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο Qatargate, επέστρεψε στα έδρανα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Μάλιστα, την Τετάρτη παρακολούθησε την ομιλία της εξόριστης Λευκορωσίδας ηγέτιδας της αντιπολίτευσης Σβιατλάνα Τσικχανούσκαγια, η οποία κάλεσε τους Ευρωπαίους συμμάχους να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τον λαό της Λευκορωσίας στον αγώνα του για ελευθερία κόντρα στις ορέξεις του Βλαντίμιρ Πούτιν.

ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ
Συλλέγει στοιχεία

… Μάλιστα, η Εύα Καϊλή συναντήθηκε και με τη δημοσιογράφο Αλεξία Τασούλη, η οποία δημοσίευσε και τις φωτογραφίες της.

Ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για την πελάτισσά του, Εύα Καϊλή.

«Τώρα που είναι ελεύθερη, δεν έχει περιορισμούς, θα μπορούσε αν ήθελε να ήταν και στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Έχει τη δυνατότητα να έχει την επικοινωνία που η ανθρώπινη φύση επιβάλλει ανάμεσα στη μάνα και τον πατέρα και το παιδί.

Οι σχέσεις με την κόρη της είναι εξαιρετικές, βέβαια οι εφιάλτες της περιόδου που δεν μπορούσε να βλέπει τη μητέρα της δεν έχουν ακόμη φύγει. Το πρωί που ξυπνάει τη ρωτάει “μαμά θα είσαι εδώ ή θα φύγεις;”. Μίλησα με την κα Καϊλή χθες το βράδυ, μου είπε ότι μίλησε με τη συνάδερφό σας. Η ίδια συλλέγει στοιχεία. Όλα τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της θα βρει αποδείξεις ότι αυτά δεν είχαν καμιά σχέση μαζί της».