Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Αγριμανάκη

Πολλά και αποκαλυπτικά είπε χθες ο Γιώργος Αγριμανάκης, κυρίως για το παρασκήνιο που υπήρξε σχετικά με την απόφαση της μεγάλης ομάδας του « 3.7. 5» να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Αλέξη Καλοκαιρινού.  Όπως τόνισε στο Θέμα 103,1 ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, «καταρχάς ο Κουράκης δεν έκλεισε το μάτι σε κανέναν, δεν μας πίεσε ή μας παρότρυνε να κάνουμε τη μία ή την άλλη κίνηση και αυτό είναι προς τιμήν του». Είπε πως ο ίδιος και η ομάδα περίμεναν τον Κουράκη να μπει ξανά μπροστά για τις εκλογές και ότι ήταν δική του απόφαση να αποσυρθεί, αλλά «άργησε να το κάνει, έπρεπε η όποια απόφαση να είναι ειλημμένη νωρίτερα» είπε.

Ο ίδιος είπε ότι αποφασίστηκε και έγινε ένας διάλογος με όλες τις παρατάξεις από τις οποίες υπήρχε πρόσκληση, από τον Καλοκαιρινό και τον Καραμαλάκη. «Είχαμε από όλους πρόσκληση, εκτός από μία παράταξη που είχαμε και ιδεολογική συγγένεια» τόνισε, αφήνοντας αιχμές για το ψηφοδέλτιο Βαρδαβά- Καναβάκη. Και μάλιστα είπε ότι εκείνοι είχαν πρόβλημα ακόμη και όταν οι ίδιοι είχαν ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Καλοκαιρινού.

 

Η έκπληξη του Καλοκαιρινού!

…Ο κ. Αγριμανάκης παραδέχτηκε ότι πήγε με βαριά καρδιά στον Καλοκαιρινό για να συζητήσουν μαζί του. «Πήγαμε με τον συνάδλεφο Νίκο Γιαλιτάκη. Δεν το κρύβω. Είχα επηρεαστεί. Άκουγα για τον αυστηρό καθηγητή, που δεν ξέρει τα προβλήματα και την πόλη. Κι αντ’ αυτού είδα έναν  μορφωμένο και καλλιεργημένο άνθρωπο, που όχι μόνο ήξερε τα θέματα, αλλά διάβαζε συνεχώς.  Μας περίμενε με έναν χάρτη στο γραφείο του, είχε τα πάντα σημειώσει. Δεν σας κρύβω ότι έχω εντυπωσιαστεί από τον Αλέξη Καλοκαιρινό που κατά τη γνώμη μου θα είναι ένας καλός δήμαρχος εφόσον εκλεγούμε».

Αρνήθηκε δε ότι είναι συνέχεια του Λαμπρινού ο κ. Καλοκαιρινός. «Υπάρχουν 2-3 συνεργάτες και μάλιστα από αυτούς κανένας δεν είχε δημιουργήσει θέμα ή τοξικό κλίμα. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Σέβομαι τον κ. Λαμπρινό ως προσωπικότητα, έχουμε διαφορές με τη δημοτική του θητεία, αλλά ο Καλοκαιρινός έχει άλλα σχέδια, θα ακολουθήσει άλλο δρόμο» είπε.