ΜΠΕΟΣ

Δεν παλεύεται πια! Σε άλλη μια επίθεση προς δημοσιογράφους του τοπικού Τύπου προχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι παρουσιάζουν τα κακώς κείμενα της πόλης, όπως η διακοπή νερού σε πολλές γειτονιές του Βόλου στις 9 το βράδυ ή την σκόνη που «πνίγει» την πόλη.

«Κόβεται το νερό στις 10-11, σε πειράζει; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή» είπε απευθυνόμενος σε δημοσιογράφο, που σύμφωνα με το MagnesiaNews, δεν ήταν παρούσα στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε να λέει «σε μένα κάνεις κακό;

Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα 2 νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το. Τόσα χρόνια τα παίρνατε από εργολάβους. Ο Βόλος θα κάνει εντυπωσιακές γιορτές, θα έρθει το χαμόγελο στα χείλη των παιδιών, θα ξαναφέρουμε τον Βόλο εκεί που του αξίζει. Βαρέστε εμένα και όχι την πόλη». Ο δήμαρχος Βόλου κάλεσε τους πολίτες… «να τους φτύνουν όταν τους δουν ή ακόμη καλύτερα για να μην χαλάνε το σάλιο τους να τους πετάνε γιαούρτια και αυγά…».

«Εγκλημα και αλητεία» για την πόλη

…Ο κ. Μπέος πρόσθεσε πως νοιάζεται για την πόλη που γεννήθηκε και είπε πως με αυτά που παρουσιάζουν δημοσιογράφοι κάνουν κακό στην πόλη. Έκανε λόγο για αλητεία και έγκλημα και τόνισε πως το 80% της πόλης έχει καθαριστεί και μένουν μόνο κάποιοι μικροί δρόμοι ακόμη για να καθαριστούν.

«Για μένα είναι κανονικότητα να κλείνει το νερό στις 11 το βράδυ» είπε ακόμα ο Μπέος, για να προσθέσει: «Όταν έχεις 18 ώρες νερό δεν είναι πρόβλημα. Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε 24ωρη παροχή νερού. Το τριήμερο δεν είχαμε διακοπές, γιατί δεν είχαμε ζημιές». Παράλληλα, ο δήμαρχος Βόλου έπλεξε και το δικό του εγκώμιο, λέγοντας ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι εκείνος προσωπικά έφερε τον Βόλο στο προσκήνιο. «Εννέα χρόνια κλείνω ως δήμαρχος. Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι τόσο η σημερινή δημοτική Αρχή όσο και εγώ αγωνίστηκα, γιατί έτσι αισθάνθηκα, να φέρω τον Βόλο στο προσκήνιο, γιατί πριν από 14 χρόνια ήταν σε ένα σκοτάδι. Να γίνει νούμερο ένα προορισμός, να μιλά ο κόσμος για την πόλη του Βόλου, να είναι η πιο καθαρή και όμορφη πόλη στην Ελλάδα».