Μικρά και Μυστικά

Μάσα

Τελικά όπως διαπιστώνω ο… αγροτοδιατροφικός τομέας έχει πολύ ψωμί. Προγράμματα, εταιρείες, πολλή μάσα. Λογικό θα μου πείτε.

 

Τι λέει;

Ρώτησε χθες η Ράνια Τζίμα στο Μέγκα ποια είναι η θέση του Κώστα Καραμανλή για τον γάμο των ομόφυλων αν και δεν είναι βουλευτής. Να απαντήσω;

 

Τα χρώματα

Δεν κάθεται καλά με τα… χρώματα και τα τιμολόγια του ρεύματος στις εταιρείες; Ακούω ότι σκέφτονται να επανεξετάσουν την πολιτική αυτή των χρωμάτων!

 

Δεν μιλάει

Η επέκταση του δικαιώματος στο γάμο και για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι  θέμα οικογενειακού δικαίου. Άρα είναι και αρμοδιότητα του Γιώργου Φλωρίδη. Αλλά δεν έχει μιλήσει ακόμη! Συμβαίνει κάτι; Είναι τυχαίο;

 

Τη θέση του Γιώργου Τσικαλά, φαίνεται πως αναλαμβάνει ο πολύ έμπειρος και μέχρι πρότινος διοικητής της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κ. Μιχάλης Σεληνιωτάκης.
Επικεφαλής

Μετά την αποχώρησή του από τη θέση του επικεφαλής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης, ο Γιώργος Τσικαλάς άφησε κενή μία θέση στο νησί για να αναλάβει συντονιστής επιχειρήσεων βορείου, νοτίου Αιγαίου και Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο.

Τη θέση του Γιώργου Τσικαλά, φαίνεται πως αναλαμβάνει ο πολύ έμπειρος και μέχρι πρότινος διοικητής της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κ. Μιχάλης Σεληνιωτάκης. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με μεγάλη εμπειρία στο Σώμα, αλλά και γνώσεις που μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες για το πόστο που αναλαμβάνει.