Μικρά και Μυστικά

Τα στοιχεία

Η χθεσινή δημοσκόπηση στον Άλφα έδειξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κρατά τη δεύτερη θέση, με μικρή διαφορά από το ΠΑΣΟΚ, αλλά θέλει… άλλο τόσο για να πιάσει τη ΝΔ.

Συνεργασία

Λέτε να δούμε και τον Πέτρο Κόκκαλη να συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ; Ακούγεται εντόνως, αλλά δεν ξέρω πώς θα γίνει.

Το πιάτο

Κοιτάζω και ξανακοιτάζω το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές. Δυνατό. Αλλά έχει και μια… γραμμή επιβεβαίωσης του μεγάλου κανόνα που λέει ότι η εκδίκηση είναι πιάτο που τρώγεται κρύο. Ή να το πω λαϊκά, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.

Το σενάριο

Προς «διαζύγιο» φαίνεται να οδηγείται η συνεργασία της Έλενας Ακρίτα με τον ΑΝΤ1, καθώς το βραβευμένο κοινωνικό μυθιστόρημά της, «Τα τάπερ της Αλίκης», που το κανάλι του Αμαρουσίου είχε αναλάβει να μεταφέρει στην τηλεόραση, οδεύει προς τη ματαίωση. Η συγκεκριμένη είδηση έχει διαρρεύσει σε διάφορά σάιτ, με τη συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου να δηλώνει άγνοια για το τι έχει συμβεί ακριβώς με την παραγωγή του καναλιού. Η ίδια αναρωτιέται εάν συνδέεται με το εξώδικο της Μαρέβας.

Ο καιρός

Πρόβλεψη καιρική από τον Νίκο Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές. «Θα σας κάνω μια πρόβλεψη. Στις 9 Ιουνίου θα βρέξει ΠΑΣΟΚ!». Για να δούμε!

Συγκίνηση

Με βαθιά συγκίνηση η Ηράκλεια Πρωτοβουλία αποχαιρετά το εκλεκτό μέλος της Ευαγγελία Παπαχρονάκη-Χαλαμπαλάκη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, μητέρα της πρώην προέδρου της παράταξης, Άννας Παπαχρονάκη. Όπως τονίζει η παράταξη σε σχετική ανακοίνωση «η Ευαγγελία Παπαχρονάκη ήταν μια δυναμική γυναίκα, που παρά τις δυσκολίες της ζωής, δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια, έχοντας παράλληλα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα της πόλης. Θα τη θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό ακόμα και για την απαράμιλλη και αθόρυβη στήριξη στη ìβεγγέρα της οδού Κάσουî, που επί σειρά ετών διοργάνωνε η παράταξη στη γειτονιά της. Ας είναι αιωνία η μνήμη της».