Εκλογικά και άλλα….
Ποιος είναι ο παράγοντας που λέει «ναι» σε όλα αυτή την εποχή, προσβλέποντας για μια θέση σε ψηφοδέλτιο στον ορίζοντα; Ξέρει ότι είναι σίγουρο πως θα μπει… το πώς θα βγει τον «τρώει»!
Έχει γούστο….
Ισχύει ότι η προσφυγή εναντίον της Ελλάδας σε ευρωπαϊκά Δικαστήρια για μη συμμετοχή σε εκλογές έχει προχωρήσει αρκετά και μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις;
Με αέρα… ο Αεράκης!
Πάντως η υποψηφιότητα του ηθοποιού Μιχάλη Αεράκη στα Χανιά, σίγουρα αναβαθμίζει το ψηφοδέλτιο. Μην ξεχνάτε ότι σάρωσε στις ευρωεκλογές χωρίς περιοδείες και πολλές εμφανίσεις. Και το 2023, το παράπονο όλων ήταν η σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά. Τώρα όμως;
Πολάκης θα υπάρχει;
Και είναι και αμφίβολο αν θα υπάρχει Πολάκης… Δηλαδή θα είναι υποψήφιος βουλευτής Χανίων με ΣΥΡΙΖΑ; Δεν θα είναι καν; Μήπως δεν μπαίνει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ; Βλέπετε… Πολλά παίζουν ακόμη!
Άνω-κάτω
Έντονη επίθεση της Ακρίτα σε Ραγκούση και Τεμπονέρα με αφορμή δημοσίευμα της «Καθημερινής». Βλέπετε; Τους κάνουν άνω-κάτω εντός και εκτός Βουλής! Αυτό είναι που λένε ότι δεν έχει η ελληνική Αριστερά συνοχή με στόχο την εξουσία!
