Μικρά και Μυστικά

Αγωγές

Να προσέξουν ορισμένοι σύντροφοι πώς χρησιμοποιούν τα non paper που τους φτάνουν, γιατί έρχονται… αγωγές! Ο μαύρος, ο Μήτσος, και άλλοι… έχουν πάρει ανάποδες.

Παρασκήνιο

Έχει… μπόλικο παρασκήνιο η πρώτη παραίτηση από τον Δήμο Ηρακλείου. Μάλιστα εκείνοι που ξέρουν λένε ότι… άργησε!

Φάμπρικα

Εντάξει, φταίει ο Μητσοτάκης, φταίει ο Άδωνις, φταίνε οι διοικήσεις. Αλλά τι φάμπρικα έχουν ανοίξει ορισμένοι γιατροί σε μεγάλα νοσοκομεία του τόπου μας δεν λέγεται! Μιλάμε για πλήρη υπονόμευση του συστήματος και δεν ξέρω εάν έχουν πάρει χαμπάρι οι διοικούντες.

Το παιγνίδι

Πάντως είναι λογικό να είναι μεγάλη η ενόχληση στη Χαριλάου Τρικούπη για τον Χάρη Δούκα, καθώς θεωρούν ότι χρησιμοποιεί τον Δήμο της Αθήνας για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Και ταυτόχρονα τα έχουν με κάποια μέσα ενημέρωσης… που παίζουν παιγνίδι!

Ευαισθησίες

Βρε την ευαίσθητη ΕΡΤ!  Έστειλε, λοιπόν, τηλεοπτικό συνεργείο για να καλύψει τη… γενική συνέλευση των εργαζομένων της «Αυγής», μία κίνηση που μάλλον δεν έχει γίνει ποτέ σε άλλη ανάλογη περίσταση. Ούτε καν στην κινητοποίηση για τα Τέμπη.

Γκάλοπ

Έρχεται γκάλοπ, όπως μαθαίνω, και για το ΠΑΣΟΚ. Οι πολίτες θεωρούν θετικό για το κόμμα το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών σε ποσοστό μόλις… 14-15%. Αντιθέτως, ένα ποσοστό 79% θεωρεί ότι η εκλογική επίδοση δεν ήταν θετική. Καλό νέο δεν το λες!