Μικρά και Μυστικά

Αναισθησία

Μεγαλοσχήμονες, νεόπλουτοι -και όχι μόνο- που ταλαιπωρούν τον τόπο μολύνουν και… εισπράττουν. Για κοινωνικές ευαισθησίες ούτε κουβέντα. Και μετά λέμε για την πόλη και τα προβλήματά της.

Ρεμπεσκέδες

Να του βγάλω το καπέλο του Κασσελάκη που θέλει να χτυπήσει τις… αργομισθίες στα κόμματα; Καλά κάνει, αλλά μάλλον υπογράφει και το… τέλος του. Αυτοί οι ρεμπεσκέδες θα τον φάνε.

Ξέφυγαν!

Έχουμε ξεφύγει εντελώς πια! Είναι δυνατόν σε σουβλατζίδικο του Ηρακλείου να πληρώνεις για ένα κοτοσουβλάκι κι ένα κουτάκι μπύρα 10,9 ευρώ; Δηλαδή εάν πας σε ένα εστιατόριο και ζητήσεις ένα… κανονικό πιάτο και λίγο γαρνιτούρα και το πληρώσεις 13-14 ευρώ είναι… τζάμπα;  Έχουμε τρελαθεί τελείως, αλλά κανένας δεν αντιδρά. Μα κανένας!

Οι δηλώσεις

Να τα μας! Από μια πρώτη σύγκριση μεταξύ δηλώσεων οι κάτοικοι τουριστικών περιοχών δηλώνουν τώρα εισοδήματα 30%-40% μεγαλύτερα.

Η Τζόρτζια

Προφανώς το ευρωπαϊκό ντιλ δεν θα αρέσει στην Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι, που (και πάλι) δεν συμμετείχε στη διαπραγμάτευση. Ωστόσο, η Ιταλία είναι πιθανό να αποκτήσει ένα πολύ υψηλότερο χαρτοφυλάκιο στην επόμενη Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σύλληψη

Στη σύλληψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ προχώρησε η Αστυνομία στην περιοχή του Πειραιά, ύστερα από καταγγελία συναδέλφου του για βιαιοπραγία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η νεαρή δημοσιογράφος, η οποία επίσης εργάζεται στην ΕΡΤ, κατέθεσε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας της Ομόνοιας ότι ο συνάδελφός της, πατέρας δύο παιδιών, βιαιοπράγησε εναντίον της.