Μικρά και Μυστικά

Το λάθος και οι καθυστερήσεις

Η καθυστέρηση του προέδρου να πάρει πρωτοβουλίες ενώ γίνεται σπέκουλα και το γεγονός ότι ο γραμματέας δεν παραιτείται (ή δεν το λένε) θυμίζει λίγο τους χειρισμούς που έγιναν στο Ηράκλειο. Άσε τον χρόνο να περνάει δηλαδή. Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί το λάθος.

Ο… αντάρτης και τα παιδάκια

Γυρίζει δεξιά και αριστερά και το παίζει «αντάρτης». Κάνει κριτική σε όλους και σε όλα. Έχει δε μια… καλή κουβέντα ακόμη και για όσους συναναστρέφεται. Ταυτόχρονα ο… υπεράνω έχει τακτοποιήσει όλους τους δικούς του. Ακόμη και το παιδάκι του. Μια χαρά!

Ο… ανένδοτος του Στέφανου

Απίθανος Στέφανος! Εκτός του ότι δεν… τρέχει τίποτα με την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε άλλο καπέλο. Από τον Τσίπρα στον… Ανδρέα και από τον Ανδρέα στον «Γέρο της Δημοκρατίας». «Κηρύσσω Ανένδοτο αγώνα» κατά Μητσοτάκη, είπε!

Πολλοί υφυπουργοί

Το καταλάβαμε. Αυτός ο ανασχηματισμός θα έχει περισσότερη ΝΔ παρά… ΠΑΣΟΚ! Και φυσικά υφυπουργούς αρκετούς όπως ο Κέλλας (Λάρισα), Γκιουλέκας, η Άννα Ευθυμίου (Θεσσαλονίκη), Παπακώστα (Τρίκαλα), ενώ ο Τσιάρας (Καρδίτσα) ακούγεται για υπουργός, ίσως και στη θέση του Αυγενάκη, αν και ο Ηρακλειώτης υπουργός παραμένει ισχυρός. Στο Εσωτερικών παίζει ο Λιβάνιος για υπουργός και αναζητείται θέση για τη Νίκη Κεραμέως, ενώ αν υπουργοποιηθεί ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης, φεύγει και ο Στυλιανίδης, μάλλον κλείδωσε στη θέση του Καιρίδη ο Θεοδωρικάκος, άγνωστο τι θα γίνει με τη Δόμνα, παραμένει ο γρίφος Φλωρίδη. Δεν έχει κλείσει ακόμα ποιος θα πάει στη θέση του Σκρέκα, αν δηλαδή θα μπει ο Μηταράκης ή θα πάμε σε Σπανάκη, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να θυμίσει λίγο Κίμωνα στις καλές εποχές ΠΑΣΟΚ, που γύριζε στις λαϊκές.