Μικρά και Μυστικά

Δύο λέξεις

Μου το έστειλε Πασόκος, είναι δύο λέξεις μόνο. Φαντάζομαι τις ξέρουν στη Χαριλάου Τρικούπη: «Facilitative leadership».

Τι διαβάζει

Έγραψε ο Παύλος Γερουλάνος: «Είχα αποφασίσει πως ό,τι έχω να πω για το εκλογικό αποτέλεσμα, να το πω στα θεσμικά όργανα. Αυτό θα κάνω. Επειδή όμως, από την Κυριακή το βράδυ, γίνεται λόγος ότι το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε τη «μεγάλη ασυμμετρία μεταξύ περιφέρειας και Αθήνας», που σε μερικά παραπολιτικά φτάνει μέχρι και σε στοχοποίηση βουλευτών, το πήρα προσωπικά. Και το πήρα προσωπικά, γιατί λιώσαμε παπούτσια στις ευρωεκλογές, όλοι στην Α’ Αθήνας, η Νομαρχιακή, οι τοπικές οργανώσεις, όλοι». Δεν ξέρω εάν τον πείραξε το σχόλιο της ΠΑΤΡΙΣ, αλλά η αλήθεια είναι αλήθεια Παύλο.

Ψάχνονται

Ψάχνουν όλοι τι έκανε ο Λευτέρης και ο Μάξιμος στο Ηράκλειο. Αλήθεια τι έκανε η Αγαπηδάκη στο Λασίθι; Πήγε; Ο Γιάννης δεν είναι υπουργός πια και έτρεξε περισσότερο…

Ο γραμματέας

Α, τώρα… δεν έπρεπε να είναι… υποψήφιος ο Σπυρόπουλος; Τώρα; Κατόπιν εορτής και τραγωδίας; Κρίμα…

Ευρήματα

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένεις από την ΕΡΤ και τον Κουβαρά να κάνει τέτοια πατάτα. Να πει ότι τα σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα ήταν στο Καστέλλι Χανίων!

Μένουν

Πλάκα έχει το γεγονός ότι χθες μετέδωσαν το κλασικό: Ποιοι υπουργοί μένουν, ποιοι φεύγουν. Τελικά όλοι… μένουν, εάν κατάλαβα καλά!