Μπλόκα
«Η Ελλάδα στα μπλόκα αναστενάζει»! Θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της τρέχουσας επικαιρότητας από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη. Λιμάνια, γέφυρες, αεροδρόμια, τελωνεία, οικονομικές υπηρεσίες, όλα εν δυνάμει στόχοι των οργισμένων αγροτών και κτηνοτρόφων.
Σπέκουλα
Και η σπέκουλα από την πλευρά της Κυβέρνησης, καλά κρατεί… Δεν έχουν αιτήματα, δεν έχουν αντιπροσώπους, είναι γκάνγκστερς, τραμπούκοι και εγκληματίες και ανάλγητοι που αφήνουν καρκινοπαθείς να πεθάνουν… Ναι, ακούστηκε και αυτό, που έχει αντίκτυπο στον αποκλεισμό του αεροδρομίου Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να μην φτάσει έγκαιρα ένα ραδιοφάρμακο, απαραίτητο για τη γνωστή εξέταση Pet-Scan. Μιλάμε για εξέταση δηλαδή και όχι για θεραπεία, για να δούμε τη διόγκωση του πράγματος από την πλευρά της Κυβέρνησης.
Μπούλινγκ
Τα φίλια στην Κυβέρνηση μέσα, κάνουν μπούλινγκ στους έξι βουλευτές της ΝΔ, που με ανακοίνωσή τους «ξεσπάθωσαν» για όσους αγρότες έμειναν εκτός πληρωμών στο Μέτρο 23. Και μιλάμε για κανονικό μπούλινγκ, χωρίς περιστροφές και ασάφειες. Είπαμε, κάποια πληκτρολόγια ξεπερνούν σε ταχύτητα και σκέψη το Μαξίμου.
