η Πόπη Τσαπανίδου

Κατηγορηματικά διέψευσε και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η Πόπη Τσαπανίδου πληροφορίες περί παραίτησής της.

“Είναι στο γραφείο της και εργάζεται κανονικά, πρόκειται για fake news, που διακινούνται από τη Ν.Δ. προκειμένου να δοθεί εικόνα διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου” ανέφεραν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα παραίτησής της από εκπρόσωπος Τύπου.

Αλλά και η Πόπη Τσαπανίδου που χθες συνόδευσε τον Τσίπρα στην ΚΕ για πρώτη φορά, δήλωσε έκπληκτη για τα όσα γράφονται, καθώς έπραξε το αυτονόητο, δηλαδή ό,τι θα έκανε ο καθένας ύστερα από μία ήττα με 21 μονάδες.

Συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα. Και του είπε: «Αν θεωρείς ότι εγώ έχω την ευθύνη, πες μου να φύγω. Δεν υπάρχει λοιπόν παραίτηση, δηλαδή γραπτή παραίτηση: ‘’Πρόεδρε φεύγω’’». Έγινε μία συζήτηση, όπως λέει η κυρία Τσαπανίδου.

Οι φήμες περί παραίτησης άρχισαν καθώς η Πόπη Τσαπανίδου από το βράδυ της Κυριακής δεν εμφανίστηκε πουθενά δημόσια, ενώ δεν συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο ούτε κατά τη συνάντησή του με την ΠτΔ για τη διερευνητική εντολή (τον συνόδευσε ο Μιχάλης Καλογήρου), ούτε χθες κατά τη σύντομη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο Αλέξης Τσίπρας πάντως έχει ήδη προαναγγείλει “άμεσες αλλαγές” στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των νέων εκλογών.