Είναι πια ολοφάνερο ότι ο κλασικός τρόπος μέτρησης των ραδιοφωνικών ακροαματικοτήτων έχει ξεπεραστεί και αμφισβητείται σχεδόν από τους πάντες. Παρωχημένο και χωρίς αξιοπιστία, το μοντέλο αλλάζει και φυσικά αφορά και την Κρήτη, που πλέον αναμένεται να αποκτήσει κι εκείνη τα εργαλεία για σύγχρονες μετρήσεις στις ραδιοφωνικές συχνότητες.
Έτσι, η MRB και η GLOBAL LINK ύστερα από πρόσκληση των ραδιοφωνικών σταθμών του Ηρακλείου για τη διεξαγωγή της μέτρησης ακροαματικότητας ραδιοφωνικών σταθμών έρχονται και στην πόλη μας. Η MRB και η GLOBAL LINK θα παρουσιάσουν τη μεθοδολογία για τη μέτρηση στο κτήριο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου στην αίθουσα Καρούζου, αύριο Παρασκευή, 21/10/2022, στις 19:00.
Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση για να δοθούν διευκρινίσεις και πρόσθετες πληροφορίες. H MRB και η GLOBAL LINK διεξάγουν από το 2019 την αντίστοιχη μέτρηση στην Αθήνα και από το 2021 στη Θεσσαλονίκη. Οι μετρήσεις αυτές διεξάγονται με την εποπτεία της ΑΕΜΑΡ και του Παντείου Πανεπιστημίου και τα αποτελέσματα των ερευνών χρησιμοποιούνται από το σύνολο των γραφείων media και των διαφημιστικών εταιρειών.