Έτοιμος να διεκδικήσει την εκλογή του στη Βουλή είναι ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Παύλος Μπαριτάκης

Έτοιμος να διεκδικήσει την εκλογή του στη Βουλή είναι ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Παύλος Μπαριτάκης που εξήγησε στα livetalks και το Θέμα Κρήτης 103,1 το πώς πήρε την απόφαση να είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Εφόσον κριθεί θετικά η υποψηφιότητά μου από τον πολιτικό μου χώρο, θα είμαι στο ψηφοδέλτιο» είπε ο Παύλος Μπαριτάκης, που αποκάλυψε ότι ποτέ δεν δέχτηκε πρόταση ή κάτι ανάλογο από τον ΣΥΡΙΖΑ για να προσχωρήσει εκεί όπως άλλοι σύντροφοί του.

«Δεν ξέρω τι να υποθέσω και δεν μπορώ να μιλήσω υποθετικά, αλλά ποτέ δεν υπήρξε τέτοια πρόταση ένταξης στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε όταν ερωτήθηκε για το ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «φλέρταραν» πολιτικά μαζί του.

«Πολλοί παλιοί σύντροφοι κινήθηκαν προς τον ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν την επιλογή τους, εγώ έμεινα στον πολιτικό μου φορέα» είπε με νόημα ο κ. Μπαριτάκης και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την εκλογική έκβαση που θα έχουν οι κάλπες του ’23 για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Και η γιαγιά που ζει!

…Ο κ. Μπαριτάκης μίλησε για την πολιτική του πορεία, τη στήριξη που έχουν οι επιλογές του από την οικογένειά του, το πώς ο ίδιος έχει βιώσει τον συγκρητισμό μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο και απάντησε ότι δεν ενδιαφέρεται για τον δήμο Ηρακλείου. Και φυσικά για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλα αυτά τα χρόνια στην επαγγελματική του διαδρομή, καθώς η δουλειά του φοροτεχνικού παραμένει πολύπλοκη και απαιτητική! Τέλος, δεν παρέλειψε να πει για την τραγική μοίρα των Βιαννιτών μετά τη σφαγή του 1943, αποκαλύπτοντας πόσα του έχει διηγηθεί η γιαγιά του η οποία είναι ακόμη εν ζωή!

 

της μελέτης. Η μελέτη αυτή περιλαμβάνει προμήθεια και εγκατάσταση επίπλων, Η/Μ εξοπλισμού και ανάπτυξη πληροφοριακών και ηχητικών συστημάτων και αποσκοπεί στην ολοκλήρωση του πατρικού των Θεοδωράκηδων στον Γαλατά, ως έναν σύγχρονο χώρο μελέτης και μνήμης. Εφ’ όσον η δωρεά γίνει δεκτή από τον Δήμο Χανίων, η υλοποίηση θα ολοκληρωθεί σε διάστημα ολίγων μηνών από Χανιώτες επαγγελματίες, με την εποπτεία των υπηρεσιών του Δήμου».