ΓΙΩΡΓΟς ΑΕΡΑΚΗΣ

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι ο Γιώργος Αεράκης είναι ένα από τους πρώτους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα στον Αλέξη Καλοκαιρινό ήδη από την άνοιξη του περασμένου χρόνου. Αταλάντευτα. Και το δήλωνε φανερά και μεγαλόφωνα σε όλους τους τόνους. Χωρίς μπρος-πίσω. Δεν περίμενε ο χείμαρρος να φουσκώσει και να γίνει ποτάμι για να πάρει τις αποφάσεις του.

Έκανε λοιπόν εντύπωση που δεν είδαμε το όνομά του στους υποψήφιους με τον Αλέξη. Όσοι όμως είναι κοντά του γνωρίζουν ότι για να συμβεί αυτό πρέπει να συναινέσει το Υπουργείο των Εξωτερικών του Λουξεμβούργου σε αυτήν την απόφαση. Ο κ. Αεράκης εκπροσωπεί την χώρα αυτή ως επίτιμος πρόξενος του Μεγάλου Δουκάτου σε όλη την Κρήτη από το 2019.

Το ερώτημα έχει τεθεί και η απάντηση αναμένεται σύντομα. Ασφαλώς και θα πρόκειται για μια ξεχωριστή υποψηφιότητα.

Η παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη» μόνο να κερδίσει έχει καθώς ο Γιώργος Αεράκης εργάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Λουξεμβούργο για 28 χρόνια, υπήρξε Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, αντιδήμαρχος Προγραμματισμού-Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με αρμοδιότητα στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα του Δήμου Ηρακλείου και πρόεδρος του Συλλόγου των Φίλων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας την πενταετία 2015 – 2020.

Αναμένουμε λοιπόν…