Εξώδικο έστειλε χθες στον Τσίπρα ο Αδωνης Γεωργιάδης και ετοιμάζεται για αγωγή

Εξώδικο έστειλε χθες στον Τσίπρα ο Αδωνης Γεωργιάδης και ετοιμάζεται για αγωγή! Το δημοσιοποίησε ο ίδιος: «Λυπούμαι πραγματικά που σήμερα αναγκάστηκα να στείλω εξώδικη δήλωση στον Αλέξη Τσίπρα και ελπίζω να ανασκευάσει και να μην χρειαστεί να προχωρήσω σε κατάθεση αγωγής. Δυστυχώς ο κ. Τσίπρας σε σειρά συνεντεύξεών του δήλωσε ότι εγώ έδωσα απευθείας αναθέσεις στην εταιρεία του κ. Λιάγκα.

Αυτό εξακολούθησε να το λέει παρότι δήλωσα αμέσως ότι αυτό είναι ψέμα και τον κ. Λιάγκα τον είδα για πρώτη φορά στην ζωή μου εκείνη την ημέρα (κάθε μέρα πηγαίνω για τις εκλογές σε 5-7 διαφορετικά μέρη προσκεκλημένος από ανθρώπους που γνωρίζω από καθόλου έως ελάχιστα) και ότι φυσικά δεν είχα ποτέ καμμία σχέση με κανένα συμβόλαιό του, είτε αμέσως είτε εμμέσως είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Παρά λοιπόν την ρητή δημόσια δήλωσή μου, ο κ. Τσίπρας συνέχισε το ίδιο ψέμα και τις επόμενες μέρες. Είμαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου από την συκοφαντία με τα όπλα που μου δίνει ο νόμος. Εάν παρέλθει η νόμιμη προθεσμία και ο κ. Τσίπρας δεν ανασκευάσει, θα διεκδικήσω την αποζημίωσή  μου από τα Δικαστήρια. Θα πρέπει να ξεχωρίσουμε την πολιτική αντιπαράθεση από την συκοφαντία».