Έχουν ξεφύγει! Στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Χρηστίδη, επιτέθηκε ο αρχιμανδρίτης του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ

Έχουν ξεφύγει! Στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Χρηστίδη, επιτέθηκε ο αρχιμανδρίτης του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ, επειδή ο πρώτος ψήφισε τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, προχωρώντας σε παραλήρημα μίσους, τον χαρακτήρισε “απάνθρωπο”, ενώ έφτασε στο σημείο να στοχοποιήσει και την οικογένειά του δημοσιεύοντας φωτογραφίες της συζύγου και του παιδιού του.

Συγκεκριμένα, ο αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ, σε κοπή πίτας του συλλόγου Αρκάδων της Ηλιούπολης, επιτέθηκε στον κ. Χρηστίδη επειδή ψήφισε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων και καθυστέρησε την κοπή της πίτας μέχρι να αποχωρήσει ο βουλευτής. Στην επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος του ο αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ, απάντησε τόσο ο βουλευτής νότιου Τομέα του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης όσο και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.