Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου πραγματοποιήσαν, παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγενίου, του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχου κ. Αμαριανιτάκη Ιωάννη, φίλων της υπηρεσίας αλλά και πλήθους αστυνομικών, την ετήσια εκ

Οι Αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου πραγματοποιήσαν, παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ευγενίου, του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχου κ. Αμαριανιτάκη Ιωάννη, φίλων της υπηρεσίας  αλλά και πλήθους αστυνομικών, την ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Οι αστυνομικοί της υπηρεσίας έλαβαν την ευλογία του  Αρχιεπισκόπου και τις ευχές του  Ταξιάρχου Ηρακλείου κ. Αμαργιαννιτάκη για ασφαλείς υπηρεσίες. Επίσης  πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικής πλακέτας στον Αστυνόμο Α’ ε.α. Πορταράκη Σπυρίδωνα ο οποίος προσφάτως αποστρατεύτηκε από τις τάξεις του Σώματος και την οικογένεια της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου. Οι συνάδελφοί του, του ευχήθηκαν τα καλύτερα και τον ευχαρίστησαν για τα όσα πρόσφερε τόσα χρόνια με ζήλο στην Υπηρεσία αλλά και στον Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.