Έπαθαν πλάκα οι υποψήφιες  αεροσυνοδοί στις αερογραμμές «Kuwait Airways», όπως περιγράφουν στην ισπανική ιστοσελίδα «elDiario.es», για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι συνεντεύξεις για την πρόσληψή τους

Έπαθαν πλάκα οι υποψήφιες  αεροσυνοδοί στις αερογραμμές «Kuwait Airways», όπως περιγράφουν στην ισπανική ιστοσελίδα «elDiario.es», για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι συνεντεύξεις για την πρόσληψή τους.

Πολλές υποψήφιες έπρεπε να ξεκουμπώσουν τα πουκάμισά τους και να σηκώσουν τα πουλόβερ και τις φούστες τους και να μείνουν με τα εσώρουχά τους, προκειμένου ο υπεύθυνος προσλήψεων να… ρίξει μια ματιά στο σώμα τους, για να διαπιστώσει εάν είναι κατάλληλες για τη θέση.

Το απίστευτο περιστατικό, σύμφωνα με την elDiario.es», συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο σε ξενοδοχείο στην Ισπανία, όπου η εταιρεία «Meccti», που θεωρείται ως «το μεγαλύτερο παγκοσμίως πρακτορείο πρόσληψης προσωπικού καμπίνας», διενεργούσε τις συνεντεύξεις των υποψηφίων για λογαριασμό της αεροπορικής εταιρείας «Kuwait Airways».

Όπως ανέφερε στην «El Diario» μία από τις υποψήφιες, «η κοπέλα που ήταν η πρώτη συνεντευξιαζόμενη βγήκε με δάκρυα στα μάτια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι την υποχρέωσαν να βγάλει σχεδόν όλα της τα ρούχα, εκτός από τα εσώρουχα. «Ήταν η πρώτη της συνέντευξη για δουλειά. Βγήκαν και οι άλλες και είπαν το ίδιο. Δυσκολεύτηκα να το πιστέψω, σοκαρίστηκα. Αλλά δεν υπερέβαλαν» λέει υπό καθεστώς ανωνυμίας.