Μα τι έπαθε ο Άρης Πορτοσάλτε; Ο δημοσιογράφος που μας είχε συνηθίσει σε τοποθετήσεις που θα ζήλευε το ίδιο το πολιτικό γραφείο της Νέας Δημοκρατίας, χθες στον αέρα του ΣΚΑΪ σχεδόν ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ούτε εσείς το περιμένατε.;

Μα τι έπαθε ο Άρης Πορτοσάλτε; Ο δημοσιογράφος που μας είχε συνηθίσει σε τοποθετήσεις που θα ζήλευε το ίδιο το πολιτικό γραφείο της Νέας Δημοκρατίας, χθες στον αέρα του ΣΚΑΪ σχεδόν ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ούτε εσείς το περιμένατε. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, στο καθιερωμένο του σχόλιο στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ», αφού έκανε ένα recap όλων των τραγικών γεγονότων που έχουν συνοδεύσει τη θητεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, από τα Τέμπη ως την ανενόχλητη καταδρομή των Κροατών χούλιγκαν που οδήγησε στη δολοφονία του Μιχάλη, τις πλημμύρες, τις φωτιές, αλλά και τον φόνο του Αντώνη από τους υπαλλήλους του Blue Horizon, κατέληξε πως «η κυβέρνηση τα έχει χαμένα».

Είπε ακόμα πως πιστεύει ότι το ενδιαφέρον της κυβέρνησης γενικότερα και του πρωθυπουργού ειδικότερα είναι στραμμένο κάπου αλλού, με «αποτέλεσμα ένα γενικότερο ξεχαρβάλωμα». Ναι, παραδόξως, με τα σχόλιά του, ο Άρης Πορτοσάλτε άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και στο πώς διαχειρίζεται τη θητεία της, καταλήγοντας μάλιστα να λέει: «Κάποιος πρέπει να αναλάβει την ανασυγκρότηση του κράτους. Δεν μπορεί ο κύριος Μητσοτάκης; Έχει κάπου αλλού στραμμένο το ενδιαφέρον του, πχ. στα Ελληνοτουρκικά; Να έρθει άλλος από την κυβέρνηση να μαζέψει αυτό το χάλι που βλέπουμε γύρω μας».