Βασίλης Καρράς: Σε κλίμα συγκίνησης η παρουσίαση του βιβλίου του στο θέατρο Άλσος

Στιγμές συγκίνησης έζησε η οικογένεια του Βασίλη Καρρά το απόγευμα της Δευτέρας 17/6 στην παρουσίαση της βιογραφίας του αείμνηστου τραγουδιστή.

Με τίτλο “Καλησπέρα και καλή βραδιά” από τον Θάνο Κανούση κυκλοφορεί πλέον το βιβλίο με τη ζωή του Βασίλη Καρρά.

Η κόρη του Βασίλη Καρρά, Ειρήνη Κεσογλίδου παρευρέθηκε στην ιδιαίτερη αυτή ημέρα, που αφιερώθηκε στον πατέρα της μαζί φυσικά με τη μητέρα της, Χριστίνα Κεσογλίδου.

Φίλοι και αγαπημένοι συνεργάτες του καλλιτέχνη έδωσαν το παρών όπως ο Φοίβος, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης κ.α.

Δείτε φωτογραφίες

Ο συγγραφέας της βιογραφίας, Θάνος Κανούσης είχε μιλήσει στο Ακόμα δεν είδες τίποτα για το βιβλίο και τη διαδικασία της συγγραφής του όσο ο Βασίλης Καρράς ήταν ακόμα στη ζωή λέγοντας: «Η διαδικασία ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, συγκεντρώσαμε μεγάλο υλικό κι αυτό το υλικό το καλοκαίρι που μας πέρασε μαζί με τον Βασίλη παρόντα αποφασίσαμε να μην το εκδώσουμε για δύο λόγους: Ο πρωτος ήταν να μην πουν ότι εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση της υγείας του και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι ήθελε να είναι παρόν στην παρουσίαση. Η οικογένεια θα αποφασίσει πότε θα εκδοθεί το βιβλίο. Τότε θα μιλήσουμε και θα πουμε πολλά» ανέφερε αρχικά.

Εκείνος το αποφάσισέ, μου είπε “έλα ξεκινάμε”. Ήταν ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Συγκινούνταν όταν περιέγραφε τα παιδικά του χρόνια… Ξεκινήσαμε το βιβλίο με ένα Βασίλη Καρρά υγιέστατο και φτάσαμε το 2023 με όλα τα γνωστά προβλήματα της υγείας του. Έχει μιλήσει για τα πάντα γιατί αυτός ήταν ο Βασίλης, ήθελε να είναι όλα στο φως. Ο τίτλος της βιογραφίας του Βασίλη Καρρά θα είναι “Καλησπέρα και καλή βραδιά”», (δείτε εδώ το βίντεο).

Πηγή: tlife.gr