Σωτήρης Καλυβάτσης για Υρώ Λούπη: Είναι η μεγαλύτερη σχέση μου, έχουμε ταιριάξει γιατί δεν θέλουμε γάμο

Η μεγαλύτερη σχέση του Σωτήρη Καλυβάτση είναι η Υρώ Λούπη, όπως αποκάλυψε, καθώς είναι οχτώ χρόνια μαζί. Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, οι δυο τους έχουν ταιριάξει γιατί δεν θέλουν γάμο.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Happy Day» την Πέμπτη 2 Απριλίου, ο Σωτήρης Καλυβάτσης εξήγησε πως δεν τους ενδιέφερε ποτέ να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ όταν γινόταν αναφορά στον γάμο στις προηγούμενες σχέσεις του, αισθανόταν πως «πνιγόταν».

Ο ηθοποιός είπε αναλυτικά για την Υρώ Λούπη: «Η Υρώ είναι η μεγαλύτερη σχέση μου. Είμαστε 8 χρόνια μαζί, μπορεί και λίγο παραπάνω, αλλά εκείνη τα ξέρει καλύτερα αυτά. Έχουμε ταιριάξει, δεν θέλουμε τους γάμους, δεν είμαστε αυτής της νοοτροπίας» και δήλωσε πως μόνο η σκέψη του γάμου τον «πνίγει»: «Μόνο η σκέψη του γάμου με έπνιγε, οπότε τώρα πνίγηκα χωρίς τη σκέψη», επισήμανε με χιούμορ.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ανέφερε πως όταν δεν υπάρχει πίεση για δεσμεύσεις φαίνεται πως όλα κυλούν ομαλά και δήλωσε πως ένα στοιχείο πολύ έντονο στη σχέση του με την ηθοποιό είναι το χιούμορ: «Υπάρχει το χιούμορ στη ζωή μας», είπε.

Σε άλλο σημείο, εξήγησε πως οι δυο τους έχουν πολύ κοινή καθημερινότητα: «Με την Υρώ ταιριάζουν τα προγράμματά μας. Κοιμόμαστε και οι δύο νωρίς και ξυπνάμε νωρίς», σημείωσε.

protothema.gr