Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε ότι έχει σχέση με 30χρονη: «Θέλω να κάνω παιδί», είπε

Σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής, δηλώνοντας πως είναι σε σχέση με μία γυναίκα που είναι κοντά στην ηλικία των 30 ετών. Η σύντροφος του τραγουδιστή ζει στο εξωτερικό και όπως είπε ο Λευτέρης Πανταζής, η σχέση τους μοιράζεται ανάμεσα στην Ελλάδα και στη χώρα όπου μένει η γυναίκα.

Την Τρίτη 7 Μαΐου, ο 70χρονος τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή «Happy Day» και αναφερόμενος στο πώς διατηρεί τη νεανική του όψη και διάθεση, εξήγησε πως ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο. Τότε λοιπόν μίλησε για τη σύντροφό του, τονίζοντας πως στη σχέση τους, ο Λευτέρης Πανταζής λειτουργεί ως δάσκαλος.

Συγκεκριμένα, δήλωσε για την προσωπική του ζωή: «Είμαι λίγο ερωτευμένος. Δεν είναι τού χώρου, έχουμε και μια διαφορά ηλικίας. Είναι κοντά στα 30. Μου δίνει τη δροσιά της, μου δίνει την εμπειρία. Μαθαίνει και θα βγει στην κοινωνία καλύτερη. Εμείς είμαστε δάσκαλοι, ένα είδος καθηγητή. Έχω σχέσεις με τις πρώην μου, είμαι πάντα κοντά τους. Τις βοηθάω. Δεν πολύ κυκλοφορώ με τη σύντροφό μου. Μένει στο εξωτερικό και έρχεται στην Ελλάδα καμία φορά. Η κόρη μου δεν θέλει να είμαι μόνος μου, θέλει να έχω παρέα. Πιο μικρή μου έλεγε που είσαι, της λέω στον καναπέ, μου λέει δεν θέλω να είσαι μόνος σου».

Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο τραγουδιστής παραδέχτηκε, πως διαθέτει την ενέργεια που απαιτεί ένα παιδί. Μάλιστα, δήλωσε ανοιχτός στο ενδεχόμενο να γίνει ξανά πατέρας. «Δεν με έχουν πάρει τα χρόνια. Θέλω να κάνω παιδί. Όλες οι γυναίκες που είχα ήθελαν παιδιά. Είμαι ανοιχτός άνθρωπος. Δεν είμαι κλειστός, είμαι ανοιχτός. Μου αρέσει η ζωή και τι κάνω; Προσπαθώ να την αγαπώ και να μου έρχεται και εκείνη καλά. Για αυτό όταν μοιράζομαι πάντα, είμαι πολύ προστατευτικός. Αυτό το θέλει κάθε γυναίκα», πρόσθεσε.