Νανά Παλαιτσάκη: «Δραπέτευσα από τον κακοποιητή μου και έφτασα με τα πόδια στο αστυνομικό τμήμα»

Στην κάμερα του Πρωινού και τον Γιάννη Μαλλιαρό μίλησε η Νανά Παλαιτσάκη, την Παρασκευή, στον ΑΝΤ1. Η έμπειρη δημοσιογράφος θέλησε να αναφερθεί λεπτομερώς στα περιστατικό βίας που βίωσε η ίδια στο πολύ πρόσφατο παρελθόν καθώς και την δικαστική οδό που ακολούθησε για αυτά.

Όσα ανέφερε

Πιο συγκεκριμένα, η Νανά Παλαιτσάκη εξήγησε πως «στο περιστατικό το δικό μου, τα γεγονότα έγιναν το 2021. Αν δεν πήγαινα με το τσεκούρι στο κεφάλι ή αν δεν είσαι νεκρή, το δίκιο σου δεν το βρίσκεις εύκολα. Ο κακοποιητής ο δικός μου καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, καταδικάστηκε και από το εφετείο. Και ενώ ήταν η δική μου ιστορία σε εξέλιξη, κακοποίησε κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση δεύτερη γυναίκα. Σε αυτή τη μήνυση δεν παρέστη ο κατηγορούμενος και καταδικάστηκε σε έναν μήνα φυλάκιση. Απ’ ότι ξέρω δεν έχει καταθέσει και έφεση».

«Παρά το γεγονός ότι έχω υποστεί όλο αυτό το οποίο έχω υποστεί, σήμερα δόθηκε αναβολή. Και αυτός ο άνθρωπος βγαίνει με ανακοινώσεις στα social media και υποστηρίζει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Την πρώτη βραδιά, που έγινε το πρώτο συμβάν, έφτασα από το σπίτι μου με τα πόδια στο αστυνομικό τμήμα γιατί δραπέτευσα. Περίμενα μια ώρα απ’ έξω γιατί οι άνθρωποι είχαν μια ανάκριση».

«Άσε την ντροπή που νιώθεις, επειδή θα παρουσιαστείς μπροστά στους αστυνομικούς και θα πεις ότι είσαι θύμα. Αφού τελείωσα, τους είπα ότι φοβόμουν να γυρίσω πίσω και τους ζήτησα να με συνοδεύσουν. Δεν είχαν περιπολικό αλλά για καλή μου τύχη, μου είπαν «περιμένετε να ΄ρθει περιπολικό και θα σαν συνοδεύσουμε». Πηγαίνοντας στο σπίτι, είδε τον φάρο του αυτοκινήτου και έφυγε. Τι να πω τώρα, να είμαι μέσα σε ένα αυτοκίνητο και να παρακαλάω να φτάσω ζωντανή και να βγω έξω;».

«Δεύτερη φορά ήρθε και με κλείδωσε μέσα στο γραφείο μου, όπου δούλευα, και με απείλησε. Έγινε και τρίτο περιστατικό όπου εκεί πήγα στο νοσοκομείο» εκμυστηρεύτηκε, εν συνεχεία, η Νανά Παλαιτσάκη στο μαγκαζίνο του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.