Μαριλίτα Λαμπροπούλου & Δημήτρης Λάλος αποχαιρετούν τον “Σασμό” – “Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα”

Με ένα διπλό επεισόδιο αποχαιρέτησε το βράδυ της Δευτέρας τους τηλεθεατές του ο “Σασμός”, με τον γάμο ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ να επισφραγίζει τον πολυπόθητο σμίξιμο ανάμεσα στην οικογένεια των Βρουλάκηδων και τον Σταματάκηδων.

Μία ημέρα μετά το τελευταίο επεισόδιο, οι πρωταγωνιστές αποχαιρετούν τους τηλεθεατές μέσα από βιντεάκια που δημοσιεύτηκαν στα social media του Alpha.

“Αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα πρώτα γυρίσματα. Η αθωότητα που είχαμε μπαίνοντας σε αυτό το πολύ όμορφο ταξίδι. Πώς γνωρίζαμε τους χαρακτήρες, την ιστορία και πώς σιγά σιγά ανακαλύπταμε τι είναι αυτό που κάνει τη σειρά ιδιαίτερη. Αυτό που θα μου λείψει είναι οι άνθρωποι, οι συνεργάτες, η καθημερινή επαφή με τους σκηνοθέτες, τα παιδιά από την παραγωγή, τους συναδέλφους μου και σίγουρα, ο χαρακτήρας μου, ο Μαθιός. Νιώθω τόσα πολλά συναισθήματα, αλλά νομίζω το κυριότερο είναι ευγνωμοσύνη”, είπε ο Δημήτρης Λάλος.


“Γεμίσαμε συναισθήματα και εκτός λήψης και εντός. Εξερευνήσαμε μια τεράστια γκάμα της ανθρώπινης ψυχής, ψυχολογίας, συναισθημάτων. Αγαπηθήκαμε, αγχωθήκαμε, μελαγχολήσαμε, κλάψαμε, γελάσαμε πάρα πολύ, ευχαριστηθήκαμε με την αγάπη των τηλεθεατών που μας στήριξαν τρία χρόνια. Με δυσκολία θα αποχαιρετήσω τη Βασιλική. Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα και μόνο που το λέω. Νιώθω ότι δεν την αποχαιρετώ στα αλήθεια, αποχαιρετώ μόνο την καθημερινότητά της, γιατί αυτή η υπάρξει πάντα θα υπάρχει και θα αποκτήσει ίσως μια ποιητική θέση κάπου” είπε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.