Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» ήταν σήμερα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως ήταν να πάει στο Άμπου Ντάμπι για το φάιναλ φορ και ότι θα έκλεινε το πακέτο που «πρόσφερε» η πρώην δημοσιογράφος και pr που τελικά συνελήφθη.
«Ήταν να πάω στο Άμπου Ντάμπι και ήταν να μπλέξω με την ιστορία αυτή με τα εισιτήρια. Δεν με προσέγγισε αυτή, ένας φίλος μου είπε να πάμε. Όταν ήταν να πάω εγώ, ήταν 1000 ευρώ, τετραημέρο με αεροπορικά, διαμονή και εισιτήρια. Και του λέω, έχεις τρελαθεί, είναι τζάμπα.
Μου είπε ο φίλος μου ότι είναι μία που κανονίζει, η οποία έχει γνωστούς. Και σκέφτεσαι λίγο με αφέλεια και λες ότι επειδή αυτή γνωρίζει κόσμο, θα έχει βρει τα κονέ και να έχει πάρει ένα πακέτο εισιτηρίων… Και εκεί που ήταν να μπω στη διαδικασία να πληρώσω… Ένας φίλος μου την πάτησε! Μετά πήγε στα 1800 ευρώ η ταρίφα», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.