Eurovision: Δείτε την αλλαγή φορέματος της Κλαυδίας στη σκηνή – Διέρρευσε βίντεο από την εμφάνιση της Ελλάδας

Εικόνες από την τελευταία πρόβα της Κλαυδίας στη Eurovision 2025 βρίσκονται παντού στα social media τις τελευταίες ώρες. Μέσα από αυτά φαίνεται και η μεγάλη έκπληξη στην σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής.

Σε όλη σχεδόν την ερμηνεία της στο τραγούδι «Αστερομάτα» εμφανίζεται με ένα μαύρο φόρεμα. Στο τέλος όμως σβήνουν τα φώτα και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα η Ελληνίδα τραγουδίστρια βγάζει τα μαύρα και εμφανίζεται με ένα λευκό φόρεμα κλέβοντας την παράσταση, στο ίσως πιο δυνατό σημείο της ερμηνείας της.

Αυτή η αλλαγή στο φινάλε απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού που βρέθηκε στην Αρένα της Βασιλείας και παρακολούθησε την πρόβα.

Δείτε την εμφάνιση της Κλαυδίας:

 

Απόψε ο β’ ημιτελικός

Την ίδια ώρα, με ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον διεξάγεται απόψε, Πέμπτη 15 Μαΐου, ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision 2025. Η Κλαυδία ανεβαίνει στη σκηνή με το τραγούδι «Αστερομάτα» εκπροσωπώντας την Ελλάδα, η οποία θα εμφανιστεί 7η στη σειρά, στο πρώτο μισό της βραδιάς.

Ο αποψινός ημιτελικός θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας μέσω της EΡΤ1 και περιλαμβάνει 16 χώρες. Εκτός από τους διαγωνιζόμενους, θα δούμε επί σκηνής και τις συμμετοχές της Γερμανίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, που ανήκουν στις λεγόμενες «Big 5» και ψηφίζουν απόψε, μαζί με χώρες που δεν συμμετέχουν, αλλά έχουν δικαίωμα ψήφου στο πλαίσιο της κατηγορίας «Υπόλοιπος Κόσμος».

Οι χώρες που διεκδικούν μια θέση στον μεγάλο τελικό (σειρά εμφάνισης, χώρα, καλλιτέχνης, τραγούδι)

1. Αυστραλία – Go-Jo – Milkshake Man
2. Μαυροβούνιο – Νίνα Ζίζιτς – Dobrodošli
3. Ιρλανδία – Emmy – Laika Party
4. Λετονία – Tautumeitas – Bur man laimi
5. Αρμενία – Parg – Survivor
6. Αυστρία – JJ – Wasted Love
7. Ελλάδα – Κλαυδία – Αστερομάτα
8. Λιθουανία – Katarsis – Tavo akys
9. Μάλτα – Μιριάνα Κόντε – Serving
10. Γεωργία – Μάριαμ Σενγκέλια – Freedom
11. Δανία – Sissal – Hallucination
12. Τσεχία – Adonxs – Kiss Kiss Goodbye
13. Λουξεμβούργο – Λόρα Θορν – La poupée monte le son
14. Ισραήλ – Γιουβάλ Ραφαέλ – New Day Will Rise
15. Σερβία – Princ – Mila
16. Φινλανδία – Έρικα Βίκμαν – Ich komme