Για την 22χρονη Klavdia η χθεσινή ημέρα, Πέμπτη 15 Μαΐου ήταν πολύ ξεχωριστή, καθώς μέσα από την πρόκρισή της στον Β΄ Ημιτελικό της Eurovision 2025 και το τραγούδι Αστερομάτα κατάφερε να σηκώσει στους ώμους της ολόκληρη την Ελλάδα και να διεκδικήσει την θέση της στον τελικό του 69ου μουσικού διαγωνισμού.
Ωστόσο, η νεαρή κοπέλα καθόλου αυτό το ταξίδι της από την αρχή μέχρι τώρα στον διαγωνισμό από πίσω της έχει πέρα από την ομάδα της, ένα μεγάλο σύστημα στήριξης που χωρίς την βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να φτάσει ως εδώ, καθώς αυτοί οι άνθρωποι είναι ο λόγος που εξαρχής έκανε τα όνειρά της πραγματικότητα. Πρόκειται για την οικογένειά της, οι οποίοι είναι οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της και την συντροφεύουν ακόμη και όταν εκείνη βρίσκεται πάνω στη σκηνή.
Τα αντικείμενα «φυλαχτά» της γιαγιάς και της μητέρας της Klavdia που φορούσε στην σκηνή της Eurovision
Η Klavdia λοιπόν, μόλις κατέβηκε από την σκηνή και αφού ανακοινώθηκε ότι κατέκτησε μια θέση στον τελικό της Eurovision 2025, η 22χρονη καλλιτέχνης αποκάλυψε στα Μέσα ότι καθόλη τη διάρκεια της εμφάνισής της την προστάτευαν και την οδηγούσαν τα «γούρια» που δεν βγάζει ποτέ από πάνω της. Συγκεκριμένα, πάνω στην σκηνή για καλή τύχη φορούσε: τα σκουλαρίκια της γιαγιάς της, το κολιέ της μαμάς της, και τα χαρακτηριστικά γυαλιά της! Τα αντικείμενα αυτά είναι εκεί να της θυμίζουν ότι η οικογένειά της την αγαπά και την στηρίζει και της δίνουν δύναμη να συνεχίζει το έργο της και το όνειρό της – δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις.
Η συγκίνηση της γιαγιάς της
Η γιαγιά της Klavdia μάλιστα, μιλώντας μέσω απευθείας σύνδεσης με το Super Κατερίνα, είπε για την νίκη της εγγονής της φανερά συγκινημένη: «Το δικό μου σχόλιο είναι ότι καθυστέρησαν να βγάλουν το μωράκι μου, εγώ τόσο που στεναχωρήθηκα, είχα μεγάλη πίεση, λέω θα πέσω κάτω τώρα. Κλάματα, κλάματα και μετά είπα ευχαριστώ σε όλον τον κόσμο. Δεν είχα απογοητευτεί και λέω ότι θα έρθει όποτε είναι. Το άκουσα και κλαίω από την χαρά μου.
Το ένιωθα ότι θα πάει στον τελικό, το έλεγα σε όλους. Κάπως σκέφτομαι αλλιώς για τον τελικό, γιατί είναι πολλοί ακόμα. Έχω ένα αίσθημα ότι θα πάει καλά. Εχθές ήταν τελευταία αύριο θα είναι πρώτη. Εχθές δεν μίλησα μαζί της γιατί εγώ στεναχωριέμαι και θα την στεναχωρήσω».