Δύο συναυλίες στην Κρήτη: Δέσποινα Βανδή – Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Η Δέσποινα Βανδή πριν από λίγες ημέρες στη σκηνή των Mad VMA 2024 παρέλαβε το βραβείο της και στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη στο πρόσωπό της όλα αυτά τα 30 χρόνια.

Συγκίνηση προκάλεσε η τραγουδίστρια με το μήνυμά κατά της έμφυλης βίας λίγα λεπτά πριν κατέβει από τη σκηνή. Με αφορμή τα συνεχή περιστατικά κακοποίησης, που βγαίνουν στη δημοσιότητα και τις γυναικοκτονίες που αυξάνονται, η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Πιο αναλυτικά, η Βανδή ανακοίνωσε στα βραβεία Mad και το επισημοποίησε την Παρασκευή 21/6 με μία ανάρτηση στο Facebook, πως θα κάνει δύο συναυλίες με τον Αντώνη Ρέμο για πολύ καλό σκοπό.

Η πρώτη θα λάβει χώρα στις 31 Ιουλίου στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Παγκρήτιο στάδιο στις 21:30 και η δεύτερη στις 2 Αυγούστου στα Χανιά και στο Εθνικό Στάδιο στις 21:30.

Η ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή για τις συναυλίες με τον Αντώνη Ρέμο

«Ενωθήκαμε με τον @aremovic για ενα σημαντικό σκοπό όπως σας ανακοίνωσα πρόσφατα από την σκηνή των μουσικών βραβείων.

Με αυτήν τη συναυλία θα βοηθήσουμε όλοι έναν πιστοποιημένο φορέά που βρίσκεται στην Κρητη και που αποτελεί καταφύγιο, φροντίζει και δίνει, με όποιον τρόπο δυναται ,λυσεις σε κάθε γυναίκα και παιδί που αντιμετωπίζει έμφυλη βία και κακοποίηση.
Είμαστε εδώ», έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή αποθεώθηκε λοιπόν, από το κοινό για την αλληλεγγύη της και συγκεκριμένα με τον λόγο που έβγαλε κατά της κακοποίησης των γυναικών.