Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ έχει ξεκινήσει και οι προετοιμασίες βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία.
Με μόλις τρεις ημέρες να απομένουν μέχρι τη βραδιά που η τραγουδίστρια θα συναντήσει το κοινό της, η εταιρεία παραγωγής μοιράστηκε ένα βίντεο από τον χώρο της συναυλίας, δίνοντας μια πρώτη γεύση από όσα ετοιμάζονται.
Το βίντεο της D&A Live Concerts έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ανυπομονησία για το μουσικό γεγονός του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου. Η παραγωγή περιλαμβάνει σκηνή 360 μοιρών και σχεδιάζεται ως ένα μεγάλο οπτικοακουστικό θέαμα, με διεθνείς συνεργασίες και εκπλήξεις για το κοινό.
Η Άννα Βίσση βρίσκεται εδώ και καιρό σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο καλλιτεχνικό μέρος όσο και στη σκηνική της παρουσία. Για τις εμφανίσεις της έχει συνεργαστεί με τη στιλίστρια Rita Melssen, γνωστή και από τη δουλειά της με τη Μαντόνα.
Η μεγάλη βραδιά θα ξεκινήσει στις 21:00, ενώ οι πύλες του Ολυμπιακού Σταδίου θα ανοίξουν στις 16:00 για την προσέλευση του κοινού.
Για τους θαυμαστές της «απόλυτης σταρ», το βίντεο από τις προετοιμασίες λειτουργεί σαν ένα μικρό backstage πριν από τη μεγάλη συνάντηση. Σε τρεις ημέρες, το ΟΑΚΑ θα γεμίσει με τα τραγούδια της Άννας Βίσση, σε μια συναυλία που φιλοδοξεί να αποτελέσει ξεχωριστό σταθμό στην πολυετή καριέρα της.
