Βίκυ Καγιά για την υποψηφιότητά της στα βραβεία Iris: «Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του»

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη μητρότητα, αλλά και την υποψηφιότητά της στα κινηματογραφικά βραβεία Iris.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο αρχικά, είπε: «Ως μαμά προσπαθώ πολύ, πλένω, μαγειρεύω. Μετά τα 18, θα σου πουν τα ίδια τα παιδιά αν είμαι καλή μαμά. Όλα τα κάνω, εκτός από το σιδέρωμα».

Στη συνέχεια, αναφορικά με την υποψηφιότητα της σχολίασε: «Είναι πολύ τιμητικό και συγκινητικό που είμαι υποψήφια. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι είμαι ανάμεσα σε τόσους σημαντικούς ηθοποιούς. Τεράστια τιμή κι έκπληξη».

Τέλος, για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η υποψηφιότητά της, είπε: «Σε αυτή τη δημοκρατική ζωή που ζούμε και στην εποχή των social media, ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, γιατί την πιστεύει και όχι απαραίτητα για να σου κάνει κακό. Αξιολογώ όλα τα σχόλια και τα καλά και τα αρνητικά. Κάποια με αφορούν και κάποια όχι. Δεν έχω κάποιο πλάνο για την τηλεόραση. Όταν γίνει κάτι θα σας το πω, όπως πάντα».

Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Καγιά ήταν υποψήφια στα βραβεία Ίρις 2024, στην κατηγορία Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Πολύδροσο».