Βασίλης Τριανταφύλλου: Παντρεύτηκε ο ηθοποιός των «Παγιδευμένων» – Δείτε βίντεο

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου παντρεύτηκε με την επί χρόνια σύντροφό του, Τόνια Τσαπράζη, το Σάββατο 25 Μαΐου.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο Λέχαιο Κορινθίας και μετά το μυστήριο, ακολούθησε γλέντι σε κέντρο δεξιώσεων κοντά στη θάλασσα.

Καλεσμένοι του ζευγαριού απαθανάτισαν τους νεόνυμφους μέσα από τον ναό, από τον πρώτο χορό, αλλά και το γαμήλιο πάρτι, όπου χόρεψαν τόσο παραδοσιακά, όσο και ποπ τραγούδια. Ο τηλεοπτικός Άγγελος αναδημοσίευσε μερικές αναρτήσεις των φίλων του, στο δικό του Instagram.

Δείτε βίντεο

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «2night Show», ο Βασίλης Τριανταφύλλου είχε αναφερθεί στην πλέον σύζυγό του και είχε αποκαλύψει τότε, ότι είναι και αυτή ηθοποιός και ότι γνωρίζονται 10 χρόνια. Πριν γίνουν ζευγάρι, ήταν φίλοι, ενώ όταν αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου, το έκανε όσο εκείνη κοιμόταν.

«Η Τόνια είναι ηθοποιός και επιχειρηματίας. Είναι γνωριμία 10 χρόνων. Έχουμε υπάρξει φίλοι. Πέρασε από πολλά στάδια η σχέση μας. Από τότε που είμαστε ζευγάρι, ζούμε μαζί και ξεκινήσαμε να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Θα έρθει η ώρα του γάμου. Μου αρέσει η οικογένεια. Της έδωσα το δαχτυλίδι ενώ κοιμόταν. Δεν αλλάζει κάτι. Ήξερα ότι το θέλει. Την καλύτερη παράσταση της ζωής μου την δίνω στην Τόνια!» είχε αναφέρει, πιο αναλυτικά, ο Βασίλης Τριανταφύλλου, μιλώντας για τη σύντροφό του.

protothema.gr