Στέλιος Ρόκκος: «Λάτρεψα τη Μαρίνα Σάττι που χασμουρήθηκε. Εγώ θα ‘φευγα!»

O Στέλιος Ρόκκος μίλησε για την καριέρα του, τη Μαρίνα Σάττι, αλλά και τα σχόλια που προκάλεσε η συμμετοχή της στη Eurovision.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και αρχικά, δήλωσε: «Δεν με ενδιαφέρει το προφίλ του, πρώτα από όλα είμαι μουσικός και ένας μουσικός πρέπει να πειραματίζεται».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ποτέ δεν ήμουν πρωταθλητής, ούτε σαν χαρακτήρας. Με ενδιέφερε η αλήθεια που βγάζω μέσα από την τέχνη μου κι αυτό έχει εκτιμήσει ο κόσμος. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία είναι το “Έμεινα εδώ” και με χαρακτηρίζει πάρα πολύ, αυτό θέλω να κρατήσω».

Όσο για τη Μαρίνα Σάττι, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη συνάδελφό του, λέγοντας: «Εγώ λατρεύω αυτή την κοπέλα. Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο φρέσκο έχουμε. Είναι η χαρά της ζωής. Θες να την έχεις φίλη σου, κοπέλα σου, παιδί σου. Είναι τόσο γλυκοαίματο πλάσμα. Είναι πολύ πιο μεγάλη η εικόνα της από το τραγούδι της. Έχουμε πάει και με πολύ καλύτερα τραγούδια και πήραμε χαμηλότερο βαθμό».

Έπειτα, ο τραγουδιστής συμπλήρωσε: «Να σου πω κάτι όμως; Αυτή η γλωσσοφαγιά, αυτή η λύσσα και η κακία που πήγαν να το κατασπαράξουν αυτό το παιδί. Εγώ τη λάτρεψα που χασμουρήθηκε. Εγώ θα έφευγα. Μιλάμε για τη Λωρίδα της Γάζας. Για χιλιάδες νεκρούς. Επειδή ασχολήθηκα με το θέμα, δεν εξέφρασε θέση επειδή χασμουορήθηκε, το χασμουρητό ήταν επειδή ήταν κουρασμένη. Μακάρι να ήταν πολιτική αντίδραση. Έγινε μια γενοκτονία, πρέπει να δείχνουμε την αντίδρασή μας σε κάποια πράγματα. Δεν έπρεπε να συμμετέχουν όλοι».

Τέλος, μίλησε για τη ζωή του μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε. «Καμιά φορά δεν ξέρεις γιατί γίνονται κάποια πράγματα. Τον τελευταίο καιρό, τρώω τη ζωή με το κουτάλι, γιατί είχα πάει σε κάποιον στο χωριό που μου έμαθε τη θεωρία του μέτρου. Με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και μου έδειξε σε ένα μέτρο το 58. “Ο άντρας μέχρι τα 70 είναι χρήσιμος, ναι; Τόσο έμεινε”, μου είπε. Δεν χρειάζεται να γίνουν όλα τα άσχημα στη ζωή μας για να μας διδάξει το μέτρο. Εγώ ρουφάω τη ζωή με το κουτάλι, έχουμε πάρει τη μοτοσικλέτα με την Ελένη και γυρνάμε. Το τσιγάρο το έκοψα μετά την περιπέτειά μου. Κατάλαβα ότι έχω μια επιλογή. Ή να ζήσω ή να πεθάνω», είπε κλείνοντας.