Συγκλονίζει ο Στέλιος Ρόκκος για τον χαμό των αδερφών του: «Η μαμά μου δεν νιώθει πόνο πια»

Στο Κοσμοράδιο και στον Τάσο Ριζόπουλο παραχώρησε συνέντευξη ο Στέλιος Ρόκκος.

Κατά τη διάρκεια, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε πως πρόκειται να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή στην τηλεόραση.

Όσα ανέφερε

Πιο συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε αν θα έκανε πρωινή εκπομπή παρέα με τη σύζυγό του, τη Λελέ Γκόφα, ο ίδιος απάντησε: “Πλάκα κάνεις; Δεν θα έκανα πρωινό με τη Λελέ για να μην τσακωθούμε! Η εκπομπή μου θα ξεκίναγε πολύ πριν το Πάσχα. Είναι τελειωμένο να γίνει, φέτος δεν θα προλαβαίναμε με τίποτα γιατί κλείστηκε πολύ αργά η συμφωνία για να γίνει. Θα γίνει με μηχανές και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το κουβέντιασα”.

Σε άλλο σημείο, ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για τον θάνατο του αδερφού του, περιγράφοντας πώς βίωσε και βιώνει ακόμα η οικογένεια αυτήν την απώλεια.

“Με τον Νίκο προσπαθούσα πιο πολύ εγώ για τη Λελέ, παρά η Λελέ για μένα. Τη “χάσαμε” τη Λελέ. Καταρχάς, δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, πήγα στο καφενεδάκι του Νίκου που το δουλεύει τώρα ο γιος του, η Λελέ δεν έχει πάει. Η ζωή συνεχίζεται, πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Ή συνεχίζεις ή δεν συνεχίζεις. Η Λελέ σε αυτό το θέμα, δεν έχει συνεχίσει. Του είχε υπερβολική αδυναμία, όλοι του είχαμε. Εκεί την έχασα τη Λελέ. Δηλαδή, ενώ με τον Κώστα ήταν βράχος δίπλα μου, εκεί… Εμείς τη μαζεύαμε”. Η μαμά μου δεν μπορεί να πονέσει άλλο, δεν νιώθει πόνο, έχει χάσει δυο παιδιά σε μικρό χρονικό διάστημα. Σίγουρα δεν έχει άλλο δάκρυ” είπε ο Στέλιος Ρόκκος.