Σελίν Ντιόν:Μια σπαρακτική εξομολόγηση

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του βιογραφικού ντοκιμαντέρ για τη ζωή τής Σελίν Ντιόν «I Am Celine Dion», με την ίδια να διηγείται τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

 Τα 138 δευτερόλεπτα που διαρκεί το   τρέιλερ του ντοκιμαντέρ   για τη ζωή της σπουδαίας τραγουδίστριας  που έρχεται στις 25 Ιουνίου στο Prime ,είναι απλώς  σπαρακτικά  και συγκλονιστικά.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που ανακοίνωσε ότι πάσχει από το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome), η Σελίν Ντιόν εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα και μιλά για τη μεγάλη μάχη που δίνει.

Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει πόσο της λείπει η επαφή με τον κόσμο και οι συναυλίες της. Περιγράφει πως προσπαθεί να «επιστρέψει». Και «λυγίζει» όταν «υπόσχεται» πως δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Ακόμα κι όταν δεν θα μπορεί να περπατήσει.

 

Το ντοκιμαντέρ του Prime καταγράφει τη ζωή και την πορεία της Σελίν Ντιόν, από τα πρώτα βήματά της στο τραγούδι έως την ημέρα που αποφάσισε να μιλήσει για τη δύσκολη περιπέτεια της ζωής της. Την ημέρα που ένιωσε έτοιμη να μιλήσει για το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου. Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο», λέει η Celin Dion.

«Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις», λέει με δάκρυα στα μάτια η σπουδαία ερμηνεύτρια.

Για την υγεία της, λέει: «δουλεύω σκληρά κάθε μέρα». Και ενώ ακούγεται η φωνή της, το τρέιλερ «ντύνουν» πλάνα από τις ασκήσεις γυμναστικής που κάνει.

Η Σελίν Ντιόν δεν διστάσει να δείξει στο ντοκιμαντέρ τις στιγμές που δεν αντέχει και «σπάει». «Μου λείπει πολύ ο κόσμος» λέει. Και συγκλονίζει με τη φράση: «Αν δεν μπορώ να τρέξω, θα περπατήσω κι αν δεν μπορώ να περπατήσω, θα μπουσουλήσω. Δεν θα σταματήσω».