Η πρώτη ανάρτηση της Σάττι μετά την Eurovision

Την πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον διαγωνισμό της Eurovision πραγματοποίησε η Μαρίνα Σάττι.

Η Σάττι επέλεξε να αναρτήσει τέσσερις φωτογραφίες και δύο βίντεο από την εμπειρία της συμμετοχής της στο θεσμό καθώς και ένα κείμενο μέσα από το οποίο εκφράζει την αγάπη της και ευχαριστεί την ομάδα της αλλά και όσους την στήριξαν όλο αυτό το διάστημα. Μάλιστα, στην πρώτη φωτογραφία που περιλαμβάνει η ανάρτησή της φαίνεται η ίδια, με ζωγραφισμένα δάκρυα, μία καρδιά και τη φράση “Thank u” γραμμένη στη μπλούζα της.

Η Μαρίνα Σάττι αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της πως “Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω…Ένα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα , πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη”.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε χθες στην Αθήνα μετά από την ολοκλήρωση του μεγάλου Τελικού της Eurovision 2024 όπου πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, κατακτώντας την 11η θέση.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι:

“Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω…Ένα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα , πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή – που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω. Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους. Αλήθεια ελπίζω να καταφέραμε

Σας ευχαριστώ από’δω μέχρι τον ουρανό και μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας το ανταποδώσω. θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος ”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SATTI ✨ (@marina_satti)