Παντρεύεται στην Αθήνα η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει στην Ελλάδα η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, η μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας. Θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Μάθιου Κουμάρ, Αμερικανό δικηγόρο, στις 28 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η δεύτερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου προγραμμάτιζε τον γάμο της τον Μάιο του 2020 στις Σπέτσες. Ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα σχέδια του ζευγαριού με αποτέλεσμα να αναβάλουν το μυστήριο.

 

Στις αρχές του καλοκαιριού του 2023 είχαν στόχο να κάνουν μια τελετή στο Πόρτο Χέλι, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, ο θάνατος του πατέρα της Θεοδώρας τον Ιανουάριο του 2023, λίγους μήνες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία του γάμου τους, ανέτρεψε και πάλι τα σχέδιά τους.

Σήμερα, ύστερα από έξι χρόνια αρραβώνα και πολλά εμπόδια, η Θεοδώρα και ο Μάθιου ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ερώτημα που ανακύπτει είναι αν η Θεοδώρα θα φορέσει το πρωτότυπο νυφικό της διά χειρός Σίλιας Κριθαριώτη και αν ο μεγαλύτερος αδερφός της, Παύλος, θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία στη θέση του πατέρα τους.

Η Θεοδώρα μεγάλωσε και σπούδασε στην Αγγλία, ενώ έζησε μερικά χρόνια στην Καλιφόρνια, όπου γνώρισε τον αγαπημένο της και πλέον ζουν μαζί στο Λος Άντζελες.

Η 39χρονη είναι ηθοποιός και έχει εμφανιστεί στην αμερικανική σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία».