Ντάνιελ Νούρκα: «Θέλω να πιστεύω πως το Survivor θα με βοηθήσει»

Ο Ντάνιελ Νούρκα παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά από τη νίκη του στον τελικό του Survivor 2024, έχοντας ακόμη την ένταση και την κούραση των μονομαχιών.

Όσα ανέφερε

Μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει και ξεπεράσει μέχρι να τελειώσει τη δραματική σχολή και το όνειρο που δεν σταμάτησε να κυνηγά: «Δεν είχα από μικρός το όνειρο να γίνω ηθοποιός. Αυτό έγινε στο λύκειο, μου άρεσε το κλίμα που δημιουργεί το θέατρο. Ήρθα στην Αθήνα στα 18, σπούδασα και μετά από τη θητεία στον στρατό πήγα στη δραματική σχολή. Θέλω να πιστεύω πως το Survivor θα με βοηθήσει.

Φοβόμουν μήπως ταυτιστώ με αυτό, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Το όνειρό μου είναι να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Θέλω να κάνω καλές δουλειές, από την άποψη των συναδέλφων. Μέχρι τώρα ήμουν τυχερός. Ήταν όλοι πολλοί υποστηρικτικοί μαζί μου.

Το παλεύω, έχω ρισκάρει πολύ στη ζωή μου. Το να γίνεις ηθοποιός και να βιοποριστείς από αυτό δεν είναι εύκολο. Μπορεί να τελείωνε η περιοδεία και να είχα δύο μήνες κενό. Σε αυτούς τους δύο μήνες μπορεί να έτρωγα τα λεφτά που είχα μαζέψει.

Έπρεπε να καλύψω τη σχολή μου και τα έξοδά μου, έμπαινα στο ταμείο για να μπορώ να ζήσω με αυτά τα λεφτά. Έλεγα ότι κάτι θα έρθει. Πήγαινα πάρα πολύ με το ότι κάτι θα έρθει. Όταν παλεύεις πάρα πολύ για κάτι, σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθει».

Στα πρώτα του σχέδια είναι οι διακοπές, ενώ μετά όπως είπε θα ήθελε να επενδύσει στην εστίαση, για να έχει μια εξασφάλιση παράλληλα με την υποκριτική: «Αρχικά θα κάνω διακοπές να ξεκουραστώ και να συνειδητοποιήσω ότι το παιχνίδι τελείωσε, να έρθω σε επαφή με την πραγματικότητα. Μου αρέσει πάρα πολύ η εστίαση, την αγαπώ. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου, αλλά ως επένδυση θα ήθελα να το κάνω γιατί όλα κάποτε τελειώνουν», είπε στο Fay’s Time.