Μύκονος: Ο Κέβιν Χαρτ γιόρτασε τα γενέθλιά του και άφησε φιλοδώρημα 37.000 ευρώ

Στη Μύκονο βρίσκεται ο διάσημος stand up comedian και ηθοποιός, Κέβιν Χαρτ και πριν λίγες ημέρες γιόρτασε τα γενέθλιά του σε γνωστό beach bar του νησιού στην Ψαρρού μαζί με την παρέα του.

Σύμφωνα με το Mykonos Live Tv, ο λογαριασμός έφτασε στο ποσό των 170.000 ευρώ ενώ ο εορτάζων άφησε φιλοδώρημα 37.000. Το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι του Χαρτ αλλά όχι ο Ντουέιν Τζόνσον, η παρουσία του οποίου στην Μύκονο δεν έχει επιβεβαιωθεί παρότι πολλά δημοσιεύματα τον θέλουν να κάνει διακοπές στο νησί των Ανέμων μαζί με τον Χαρτ.

O Κέβιν Χαρτ έγινε γνωστός στο παγκόσμιο κοινό από την συμμετοχή του στα σίκουελ της κινηματογραφικής ταινίας Jumanji. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες όπως Scary Movie 3, Μαθητευόμενος Μπάτσος, Σκέψου Σαν Άντρας, Μπάτε Σκύλοι Αλέστε κ.ά.

Το 2015, το περιοδικό Time τον συμπεριέλαβε στην λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους του πλανήτη, ενώ το 2021 υπέγραψε συμβόλαιο με το Netflix για τέσσερις αποκλειστικές ταινίες από τις οποίες θα γίνει πλουσιότερος κατά 100 εκατομμύρια δολάρια.