Δημήτρης Κόκοτας: Τα τελευταία νέα για την υγεία του

H Ματίνα Παγώνη, μίλησε για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους χρειάζεται χρόνο η κατάστασή του.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε την Τετάρτη 10/7 στην εκπομπή Summer’s Cool: «Ο κόσμος αγαπάει πάρα πολύ τον Δημήτρη κοκότα και όλη αυτή την περίοδο θέλει να μαθαίνει νεότερα για την υγεία του. Η κατάσταση από την αρχή ήταν σοβαρή, με τις επιπλοκές της. Υπάρχει μια ομάδα που δίνει μάχη μαζί με τον ίδιο για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

«Έχει βγει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας και είναι στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Θα παραμείνει εκεί και εκεί μπορούν και συγγενείς του να τον βλέπουν περισσότερες ώρες. Αντιδρά στα επώδυνα και η κατάσταση παραμένει όπως ήταν τον τελευταίο καιρό, ελπίζοντας ότι με την πάροδο του χρόνου ο οργανισμός του θα αντιδρά σιγά.

Ελπίζουμε τους επόμενους μήνες που θα μείνει στη μονάδα αυξημένης φροντίδας να βελτιωθεί η κατάσταση του και μετά τον Σεπτέμβρη να δούμε ξανά τι μπορεί να γίνει», συμπλήρωσε.