Το Δημοτικό Θέατρο Μυλοποτάμου γιορτάζει με την «Βαβυλωνία»

Με την ιστορική κωμωδία του Δημήτριου Βυζάντιου «Βαβυλωνία»,  την νέα παραγωγή της Κεντρικής Σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Μυλοποτάμου, ξεκινά το επετειακό πρόγραμμα του Δήμου Μυλοποτάμου για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Σήμερα και αύριο Κυριακή  στο Ανοιχτό Θέατρο Περάματος και την Δευτέρα 27η Σεπτεμβρίου στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Μελιδονίου, ξεκινά ένα μεγάλο πρόγραμμα επετειακών εκδηλώσεων, το οποίο θα κορυφωθεί τον προσεχές Ιανουάριο με την επέτειο του ολοκαυτώματος του σπηλαίου Μελιδονίου.

Οι εκδηλώσεις οι οποίες περιλαμβάνουν σειρά από πρωτότυπες παραγωγές, επιστημονικό συνέδριο για την συμβολή των Μυλοποταμιτών στην επανάσταση του 1821 αλλά και μαθητικούς διαγωνισμούς, αθλητικά δρώμενα και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, τελούν υπό την αιγίδα της επιτροπής «Ελλάδα ‘21» και θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Συντελεστές:

Συγγραφέας: Δημήτριος Βυζάντιος

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Λιοδάκης

Σκηνογραφία: Μαρία Τσουκνάκη

Κοστούμια: Καλλιόπη Τσιμπισκάκη

Μουσική επιμέλεια: Αλέξανδρος Ιερωνυμίδης

Μουσική επεξεργασία: Γιάννης Ορφανός

Χορογραφία: Στέλιος Πατελάρος

Φωτισμοί: Βαγγέλης Λιοδάκης

Σχεδιασμός αφίσας πρόγραμμα …: Στέλιος Φασούλης

Φωτογραφίες βίντεο: Κώστας Παπαδόπουλος

Ηχητική φωτιστική κάλυψη:Πολύφωννο

Κατασκευή σκηνικών:Δράκος Μανωλιούδης

Ευχαριστίες: Γιωργος Πολίτης, Στέλλα Πυθαρούλιου

Χορηγός επικοινωνίας:talos FM

Παίζουν:

Βίκυ Τσινάρη, Ιάκωβος Σπυριδάκης, Ελένη Κομπιτσάκη, Χρυσούλα Νίκα,  Μιχάλης φλουρής ,Γάννης Ορφανός, Λένα Δράγαση, Ρία Μπαγιαρτάκη, Γεωργία Γαλλιάκη,  ΆνναΣταφυλάκη, Μιχάλης Καρακωνσταντής.

Παραγωγή:  Οργανισμός Πολιτισμού – Τουρισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Μυλοποτάμου «Ο Αυλοπόταμος»

Οι παραστάσεις θα ξεκινούν στις 9 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Θα τηρούνται αυστηρά τα υφιστάμενα μέτρα κατά της διασποράς του κοροναϊού.