Συναυλία με την Εμμανουέλα Νινιράκη στο Κεφαλοβρύσι Βιάννου

Συναυλία με την Εμμανουέλα Νινιράκη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο Κεφαλοβρύσι Βιάννου με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού.

Η Εμμανουέλα και οι συνεργάτες της, Χάρης Μανουσάκης και Νίκος Βογιατζάκης, ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα παρουσιάζοντας τη  μουσική παράσταση «Αηδόνι στο Κλουβί» που παίρνει τον τίτλο της από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της ερμηνεύτριας, σε μουσική του συνθέτη Χάρη Μανουσάκη και ποίηση του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη.

Ο δίσκος της κυκλοφό-ρησε τον Σεπτέμ-βριο του 2021 και πετά ήδη με επιτυχία στο ραδιοφωνικό αέρα της χώρας μας, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές!

Στο σύνολο της μουσικής εκδήλωσης, που πραγματοποιείται με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, θα παρουσιαστούν τραγούδια από τη δουλειά αυτή, πλαισιω-μένα από άλλα αγαπημένα -σύγχρονα και παραδοσιακά – τραγούδια. Ακουστικοί και ηλεκτρικοί ήχοι μπλέκονται, δημιουργώντας κάθε φορά κάτι νέο!

Συντελεστές:

Εμμανουέλα Νινιράκη, ερμηνεία.

Χάρης Μανουσάκης, ακουστική κιθάρα

| Loops.

Νίκος Βογιατζάκης, ηλεκτρική κιθάρα.