Οι αγαπημένοι βιβλιοταξιδευτές του συλλόγου ΑμεΝυ “ΗΡοδαυγή ανταμώνουν με τη συγγραφέα-εικαστικό και εθελόντρια συντονίστρια της ομάδας τους Θεοδοσία Αργυράκη-Ασαργιωτάκη, σήμερα Τρίτη, 10 του Δεκέμβρη, στις 6.00 μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου και γιορτάζουν.
Μπορούν να γιορτάσουν τέσσερα σημαντικά της ζωής σε μια αντάμωση;
‘’Φυσικά και μπορούν, όταν ανταμώνουν οι βιβλιοταξιδευτές όλα μπορούν να γίνουν, γιατί όλα αφορούν τον άνθρωπο και την αγάπη. Στολίζουμε το δέντρο της καρδιάς και το αφιερώνουμε στα ανθρώπινα δικαιώματα, τα παιδιά του κόσμου, τον εθελοντισμό, τα άτομα με αναπηρία και φυσικά τα Χριστούγεννα.
Ευχαριστούμε θερμά τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Δήμου Ηρακλείου κ Γιώργο Αντωνάκη και τους συνεργάτες του για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας για τις δράσεις μας και όλα τα δημοσιογραφικά μέσα ενημέρωσης για τις δημοσιεύσεις των εκδηλώσεων μας!’’ τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
