Σπουδαίες προσωπικότητες τίμησαν τα 8α γενέθλια του Μουσείου της Αρχαίας Ελεύθερνας – δείτε φωτογραφίες

Με εκλεκτές παρουσίες, όπως έγραψε το πρωί της Παρασκευής το Patris.gr γιορτάστηκαν τα 8α γενέθλια του Μουσείου της Αρχαίας Ελεύθερνας, τα οποία συνοδεύτηκαν από την έκθεση έργων του Πάμπλο Πικάσο. Μάλιστα, ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη συναυλία στον αίθριο χώρο με τον Γιώργου Νταλάρα.

Η Βασίλισσα Σοφία και οι πριγκίπισσες Ειρήνη και Ολίμπια Τορλόνια, αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, όπως η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Grecotel Μάρι Δασκαλαντωνάκη και ο σύζυγός της, επίσης η Μαρέβα Μητσοτάκη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο πρώην Υπουργός Νίκος Σηφουνάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μαίρη Λιονή, ο δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Μαρινάκης, ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Γιώργος Κοντάκης έδωσαν το παρών αγκαλιάζοντας τις σπουδαίες αποψινές εκδηλώσεις.

Η έκθεση διοργανώθηκε από την κόρη του μεγάλου ζωγράφου Παλόμα Πικάσο, τον ομότιμο καθηγητή του Τμ. Ιστορίας Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Νικόλαο Σταμπολίδη και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ρεθύμνου.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, όπως ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος κι η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη συναυλία, με τον γνωστό τραγουδιστή, Γιώργο Νταλάρα.

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ