Ο Οδηγός Μαγειρικής του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας

Την  παρουσίαση του  Οδηγού  Μαγειρικής του  7ου Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας» αλλά και μια συζήτηση για  τον διατροφικό πολιτισμό   της Κρήτης, οργανώνουν ο σύλλογος  Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας, με τη στήριξη του Δήμου Μαλεβιζίου και τη συμπαράσταση του  Πολιτιστικού συλλόγου Τυλίσου και του Συλλόγου Γυναικών Τυλίσου – Η Δίκτυννα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου,  αύριο  Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019,  στις 5 το απόγευμα.

Θα μιλήσουν οι:

  1. Καλλέργη Μαρία, Δημοσιογράφος, με θέμα: “Ξεφυλλίζοντας τον Οδηγό Μαγειρικής”.
  2. Βαμβακάς Λάμπρος, Παθολόγος – Ογκολόγος, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και   Κοινωνικής Πολιτικής, με θέμα: “Κρητική Διατροφή και Υγεία”.
  3. Σαρρής Γεώργιος, Οικονομολόγος, Περιφερειακός Διευθυντής Κρήτης στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας, με θέμα: “Κρητική Κουζίνα -Τουριστικό Προϊόν-Βιώσιμη Ανάπτυξη”.
  4. Πιτσικάκη Μαρία, Πρέσβειρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Κρήτης, Πρόεδρος Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, με θέμα: “Μαλεβίζι… ένας ευλογημένος τόπος”.
  5. Ηγουμενάκη Λένα, πρόεδρος του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας και υπεύθυνη συντονισμού – επιμέλειας του Οδηγού Μαγειρικής.

Eπιθυμία  είναι τα έσοδα από τη διάθεση του Οδηγού Μαγειρικής να διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για την αγορά εξοπλισμού στην κλινική Αιματολογίας- Ογκολογίας Παίδων και την Ογκολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ”.