Τα τελευταία χρόνια της ζωής του Ιωάννη Καποδίστρια μέσα από την πένα του Άρη Σφακιανάκη αποτυπώνονται στο βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε «Η σκιά του κυβερνήτη»

Η  παρουσίαση του βιβλίου του Άρη Σφακιανάκη΄Ή σκιά του Κυβερνήτη’’,θα γίνει   σήμερα Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020, στις 7:30 μ.μ. στην αίθουσα του Πολύκεντρου Νεολαίας, Ανδρόγεω 3, Ηράκλειο.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Αντιγόνη Ανδρεάκη, δημοσιογράφος, Μανώλης Ζαχαριάδης, Ηρώ Σκάρου, συγγραφέας.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά οι  Άρης Κουτεντάκης, τραγούδι-κιθάρα, Κωστής Σφακιανάκης, τραγούδι-μπουζούκι.

Την εκδήλωση οργανώνουν οι εκδόσεις Κέδρος και το Πολύκεντρο  Νεολαίας,σε συνεργασία με την Ενωση Φιλολόγων Ηρακλείου και το βιβλιοπωλείο Περι Γραφής και Λόγου  – λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου 24, Ηράκλειο 71 305.