Ο Πάνος Μουζουράκης

Στήνει ένα πρόγραμμα για όσα  από τη ζωή του και τη ζωή μας τραγουδιούνται.
Δηλαδή για όλα. Όπως μόνο εκείνος μπορεί και ξέρει να το κάνει αυτό το «όλα».

 

Με το ένα πόδι να τσαλαβουτάει ακόμα στα νερά του MammaMiaκαι το άλλο στις μουσικές σκηνές της Ελλάδας. L.A. – Αθήνα μια παράσταση δρόμος. Ο Πάνος Μουζουράκης θα δώσει μια παράσταση στο stage της μουσικής σκηνής  Bofor το Σάββατο 12 Ιανουαρίου  για το “έτσι” που είναι η ζωή.

Δηλαδή πώς έτσι;  Η ζωή είναι “έτσι” πάει να πει, χαρές, γέλια, δάκρυα, πόνος, επιτυχίες, έρωτες, σεξ, χωρισμοί, μοναξιές, παρέες, πάρτυ, απογοητεύσεις, ποτά, ξενύχτια, εκδρομές, γιορτές, απώλειες, λεφτά, αφραγκιές, ταξίδια, ό,τι δηλαδή γίνεται τραγούδι.

Η ζωή είναι “έτσι” σημαίνει ένα ατελείωτο “πήγαινε-έλα”. Αλέ και ρετούρ.

Όπου δηλαδή πετυχαίνουμε και τον Πάνο Μουζουράκη. Στο “αλέ” και στο “ρετούρ”. Μπαίνει και βγαίνει από τη χώρα.

Ο Πάνος Μουζουράκης λοιπόν επιστρέφει στο Ηρακλειο και στην μουσική

σκηνή  Bofor.  Κανονικά επιστρέφει γιατί είχε φύγει. Και στήνει ένα πρόγραμμα για όσα από την ζωή του και την ζωή μας τραγουδιούνται. Δηλαδή για όλα.

Όπως μόνο εκείνος μπορεί και ξέρει να το κάνει αυτό το «όλα».

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί Ορέστης Πλακίδης (πλήκτρα, ενορχήστρωση), Αναστάσιος Βούκης  (τύμπανα), Δημήτρης Φροσίνης (μπάσο), Άγγελος Τσιμιδάκης (κιθάρα), Σπύρος Λιβάνης (κιθάρα). Στον ήχο ο Ηλίας Καρούμπαλης.

Μαζί του επίσης ο The Voice Άγγελος, γιατί ένας Άγγελος πάντα χρειάζεται στην ζωή. Δεν ξέρεις πότε θα τον χρειαστείς.

Όλα λοιπόν που είναι ζωή που έγινε τραγούδι χωράνε σε ένα πρόγραμμα. Με τα τραγούδια του Πάνου, άλλα από τα εξωτερικά, άλλα τα εσωτερικά, άλλα από τα εξωστρεφή και άλλα από τα εσωστρεφή.

That’s Life!

“Το παραπάνω δελτίο τύπου είναι γραμμένο από επιστήμονες κοινωνιολόγους και συντεταγμένο έτσι ώστε να σε παραπλανήσει στο να παρακολουθήσεις την συναυλία του Μουζουράκη. Η παραγωγή της συναυλίας δεν μπορούν να σας εγγυηθούν ότι θα περάσετε καλά, και ουδεμία ευθύνη φέρει η οργάνωση για τυχόν, σωματικές ή ψυχολογικές βλάβες που μπορεί να υποστείτε κατά την διάρκεια της εμφάνισης του καλλιτέχνη επί σκηνής.

Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!”

Τηλέφωνο κρατήσεων 694 837 1397.