Ο Μιχάλης Τζουγανάκης ταξιδεύει και πάλι στον τόπο π’ αγαπά

Ο μοναδικός τραγουδοποιός κι ερμηνευτής Μιχάλης Τζουγανάκης, κόντρα του καιρού… παρέα με τον άνεμο της καρδιάς του, ταξιδεύει «πάλι-πάλι», μα κάθε φορά από την αρχή, στην Κρήτη, στις ρίζες του, τον τόπο π’ αγαπά.

Η πρώτη συναυλία  στο νησί θα δοθεί στο θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά στις 3 Αυγούστου, θα ακολουθήσει το Ηράκλειο, όπου  θα εμφανιστεί την Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ στο κηποθέατρο “Ν. Καζαντζάκης”, ενώ θα κλείσει με την εμφάνιση στο δασάκι Κουτσουρά, στην Ιεράπετρα.

Με τον ευαίσθητο σεβασμό που περιβάλλει την παράδοση της κρητικής μουσικής, «χαϊδεύοντάς» τη με την εκρηκτική του ιδιοσυγκρασία, της χαρίζει μια jazz με σμίγματα rock ψυχοσύνθεση. Αεικίνητος, παρορμητικός, εκφραστικός, μεταδίδει όλη αυτή την «ηφαιστειογενή» του ενέργεια στο κοινό, το οποίο ενώνεται και περπατά μέσα στο συναίσθημα της μουσικής και του τραγουδιού του.

Στον περίπατο αυτό, συνοδοιπόρος του Μιχάλη Τζουγανάκη, ο γιος του, Αλέξανδρος, που ακολουθεί σταθερά και επάξια τα βήματα του πατέρα του, οπλισμένος κι εκείνος με τη δύναμη του λαούτου και της φωνής του.

Μαζί τους οι ξεχωριστοί τους μουσικοί: Μαμπρέ Κασαρτζιάν (κοντραμπάσο),  Ανδρέας Πόλκας (τύμπανα), Νίκος Γκαλονάκης (κρουστά), Γιώργος Πασχάλης (κιθάρα, μπάσο), Μιχάλης Τσικαλάκης (λύρα).

Δασάκι Κουτσουρά

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 13 ευρώ.

Προπώληση/ανέργων/φοιτητικό: 10 ευρώ.

ΑμΕΑ/Παιδιά (έως 10 ετών): Δωρεάν.

Προπώληση εισιτηρίων: VIVA.GR, 11876.

Σημεία προπώλησης:

ΧΑΝΙΑ: Κιόσκι Πλατείας Δημοτικής Αγοράς.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης (2810 227500), Δισκοπωλείο Αεράκης (2810 225758).

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Δισκοπωλείο PROGRESSIVE (28420 89600), Βιβλιοπωλείο PLAYBOOK (28425 01730).

Παραγωγή και Οργάνωση Παραγωγής: Notebook – Άρης Αναγνωστόπουλος www.notebookgroup.gr – www.facebook.com/notebookgroup.

Τηλ. επικ/νίας: 213 – 0240364 και  6938 698512

e-mail: [email protected]

Χορηγοί επικοινωνίας: ‘’Πατρίδα’’, TV CRETA | OGDOO.GR .