Ο κόσμος του Ενυδρείου ξανά στο Talos Plaza
Οικογενειακή υπόθεση είναι οι δράσεις του Ενυδρείου Κρήτης.

Βουτιά… σε κινητικές ασκήσεις, θεατρικό παιχνίδι, μικρά πειράματα για κάθε παιδί  θα προσφέρει το  Ενυδρείο Κρήτης  ξανά  με διήμερες εκδηλώσεις στο Talos Plaza.
Το CRETAquarium και ο μοναδικός θαλάσσιος κόσμος του  αύριο  Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, στον αίθριο χώρο του Talos Plaza, δίνει μια ακόμη ευκαιρία σε κάθε οικογένεια να απολαύσει την μαγεία του.

Όλοι όσοι επισκεφθούν αυτό το Σαββατοκύριακο το γνωστό εμπορικό κέντρο, θα έχουν την σπάνια ευκαιρία να ταξιδέψουν στα μυστικά της θαλάσσιας ζωής και των υπέροχων όντων της, μέσα από την εμπεριστατωμένη  καθοδήγηση της ομάδας εκπαίδευσης του Ενυδρείου Κρήτης.

Το κάλεσμα από  το Ενυδρείο Κρήτης:

«Ο μαγικός βυθός του Ενυδρείου Κρήτης καταφθάνει στο Talos Plaza για να προσφέρει γνώσεις και στιγμές ψυχαγωγίας στους μικρούς και μεγάλους φίλους του.

Η ομάδα εκπαίδευσης του Ενυδρείου Κρήτης επισκέπτεται το TALOS PLAZA προσφέροντας μια γεύση από το “Καλοκαιρινό Σχολείο” του CRETAquarium που πρόκειται να ξεκινήσει τον μήνα Ιούλιο. Το ταξίδι στο θαλάσσιο κόσμο γίνεται βιωματικό και η γνώση μοιάζει με διασκεδαστικό παιχνίδι.

Κινητικές ασκήσεις, θεατρικό παιχνίδι, μικρά πειράματα, δημιουργικές κατασκευές και πολλές ακόμα δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα θα δώσουν ερεθίσματα σε όλους,  για να καλλιεργήσουν  τη φαντασία τους και να διευρύνουν με ευχάριστο και ανάλαφρο τρόπο τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

‘’Αν είστε έτοιμοι, – τονίζουν οι διοργανωτές – να ζωγραφίσετε, να μεταμορφωθείτε σε ζώα του βυθού και να ζήσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες γεμάτες εκπλήξεις, φορέστε τα καλοκαιρινά σας ρούχα και φέρτε μαζί σας ευχάριστη διάθεση. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στην έμπειρη ομάδα εκπαιδευτών του Ενυδρείου Κρήτης.

Ερχόμαστε λοιπόν εμείς σε σας αυτή τη φορά και σας περιμένουμε όλους για να απολαύσουμε μαζί ένα Σαββατοκύριακο, γεμάτο  αστείρευτο κέφι και ζωντάνια».

Με αυτήν την δράση, ολοκληρώνεται ο κύκλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Ενυδρείου Κρήτης στο Talos Plaza.

Η διοίκηση του εμπορικού κέντρου εκφράζοντας την ικανοποίησή  της για την πολύ επιτυχημένη σύζευξη δυνάμεων δηλώνει: «Η έναρξη του φετινού καλοκαιριού σηματοδότησε την απαρχή μιας πολύ σημαντικής συνεργασίας, με το στολίδι της επιστημονικής  ζωής του νησιού, το Ενυδρείο Κρήτης.

Είναι τιμή για εμάς η συνένωση αυτή και ευθύνη συνάμα, αφού η μεγάλη προσέλευση του κοινού στο κάλεσμα των εκδηλώσεων του Θαλασσόκοσμου, προσδιορίζει  την ανάλογη συνέχεια σε επιλογές και απόψεις».